A teniszport.hu szervezésében 2017 és 2018 után harmadszor rendezik meg a Tenisz Fesztivált.

A XVIII. kerületi Gubacsi Zsófi Tenisz Klub június 9-én, vasárnap déltől várja a sportágnépszerűsítő családi esemény résztvevőit.

Az ingyenes fesztivál rengeteg programmal kívánja népszerűsíteni a teniszt. Lesz ovis és kisgyerek minitenisz, családi edzés. Aki akar, szabadon ütögethet, de edzők is segítenek, s bemutatják, mit lehet tanulni a kezdő és haladó csoportokban, miként oktatják a gyermekeket vagy a felnőtteket.

Aki a helyszínen kap kedvet a programokhoz, a rendezők teniszütőről is gondoskodnak számára a gyakorlás idejére.

Az ügyességi teniszfeladatok során pontok (s ajándékok is) gyűjthetők, lesz tombola is, s ki lehet próbálni az új őrületet, a Teqballt, s annak teniszes változatát, a Teqis-t, azaz az asztalon játszható tenisz jellegű sportot.

Lesz persze "igazi" pingpongozási lehetőség is, s trambulin, ugrálóvár, arcfestés, csillámfestés, s jön Villám, az óriás tenisz méhecske, s ismét lehet fotózkodni a sportág kedves kabalafigurájával.

A zenei aláfestésről a Napsugár együttes gondoskodik - a banda tagjai 13 órától koncertre várják a teniszfesztivál vendégeit.

Lehet készülődni, már most beírni a naptárba az időpontot.

Június 9-én irány a Budapest, XVIII. került, Üllői út 841. sz. alatti Gubacsi Zsófi Tenisz Klub. Déltől öt órán a teniszről, a játékról szól minden.

FaLang translation system by Faboba

Pályakereső