Az idény első strandtenisz-versenyén, a gödi Sportteraszon a négy kategóriában összesen harminc páros gyűlt össze és a gyerekek mellett számos új kiváló játékos megjelenésének is örülhettünk.

A hazai sorozat június 1-jén Gödöllőn folyatódik.

Nagyüzem a gödi versenyen - Fotó: Facebook, huntennis.hu

A huntennis. hu információi szerint a gyerekeknél Szabó Lilla és Nagy Kornél győzedelmeskedett, megelőzve Kiss Kevin Gergőt és Szentiványi Márkot, valamint a Gyebnár Ákos, Gyebnár Fanni és a Torják Barnabás, Velican Bendegúz kettőst.

A patrónus-patronált versenyszámban 10 páros mérte össze erejét két csoportban, a csoportokat pedig a Szabó-Józsa Katalin, Komár Gyula és a Kovács Árpád, Vígh Gábor páros zárta elsőként, így ők küzdhettek meg az aranyéremért, mely utóbbi kettősé lett, míg a bronzérmet a Kovács Zsuzsanna, Kováts Zsolt páros vihette haza.

A további sorrend:
4. Dárday Zoltán, Szabó Lilla
5. Kiss Kevin Gergő, Szentiványi Márk
6. Gódor Norbert, Simon Péter
7. Palotai Marianna, Lábiscsák Nóra
8. Gódor Zsolt, Gáspár Ferenc
9. Kiss Pál István, Kiss Luca Lilien
10. Kaszó Zsófia, Benedek Gergő

A B kategóriában Gódor Zsolt és Herczeg Domonkos győzelméhez nem fért kétség, négy meccsükön mindössze három gémet vesztettek, azt is a döntőben Kovács Zsuzsa és a 10 éves Velican Bendegúz ellen, a bronzérmet pedig a gyerekverseny aranyérmesei vihették haza.

További eredmények:
4. Gyebnar Péter, Tóth Attila
5. Kiska Réka, Torják Zoltán
6. Palotai Marianna, Szabó-Józsa Katalin
7. Lábiscsák Nóra, Saska Ildikó

Az A kategória kilenc párosa két csoportban küzdött meg a két-két továbbjutást érő helyért, mely az A csoportban a Kovács Zsuzsa, Gódor Norbert és a Dárday Zoltán, Kaszó Zsófia párosnak sikerült, míg a B csoportból a Kovács Anikó, Kalocsa Bence és a Torják Zoltán, Fabrício de Lucca páros jutott az elődöntőbe. Itt Anikóék 6-1-re verték Zsófiékat, Zsuzsiék pedig 6-2-re Zoliékat, majd a fináléban a várt nagy csatát követően Zsuzsi és Norbi örülhetett 4-2 4-5 10-7-re győztek Anikóék ellen.

A következő verseny június 1-jén Gödöllőn lesz.

FaLang translation system by Faboba

Pályakereső