Öt évre választotta meg a közgyűlés a megyei szövetség az új összetételű elnökségét, melyben a balatonfüredi dr. Hajba Csaba tölti be a vezető posztot.

A csapatbajnokságban az I. és II. osztály mellett a veterán kategóriában is lesznek küzdelmek.

Készen állnak a szezonkezdésre a fűzfői teniszezők

A Veszprém Megyei Tenisz Szövetség közgyűlés még a tavaszi idény kezdete előtt egyhangúan elfogadta a felügyelő bizottság jelentését, az elnökség elmúlt időszakban végzett tevékenységéről szóló beszámolót, valamint a 2019. évi költségvetést és az idei verseny- és rendezvénytervet.

A közgyűlés öt évi időszakra szólóan megválasztotta a tisztségviselőket.

Elnök:  dr. Hajba Csaba - Tagok:  Dudás Zsolt, Tomor András, Vízkelety Attila, dr. Stanka László

A csapatbajnokság tavaszi idénye májusban és június elején zajlik, s ősszel ismét pályára lépnek az együttesek. A nyolc csapatot számláló I. osztályban alsó- és felső ág lesz a tavaszi eredmények alapján, a 6 csapattal zajló II. osztályban, illetve a szenioroknál (5 együttes) ismét körmérkőzéses torna lesz, ellenkező pályaválasztói jogokkal.

Eldöntötték, hogy az I. osztály fordulóinak meccseit hétfőnként, a veterán liga összecsapásait kedden, míg a II. osztály küzdelmeit csütörtöki napokon rendezik. Négy egyéni és 2 páros szerepel a programban, a két nyert játszmás mérkőzések első két játszmájában 6:6 után normál tie-break következik, a döntő szett helyett 10 pontig tartó meccs-tie-break (szuper tie-break) következik. Valamennyi összecsapás No Ad szabály szerint zajlik.

FaLang translation system by Faboba

Pályakereső