Január 27-én, szerdán együttműködési megállapodást kötött a Magyar Tenisz Szövetség és a Magyar Edzők Társasága - adta hírül a MET közleménye.

 

A Magyar Tenisz Szövetség (MTSZ) és a Magyar Edzők Társasága (MET) között január 27-én létrejött együttműködési megállapodás célja a sportági edzők szakmai továbbképzésének segítése és az edző továbbképzésben kitűzött kölcsönös célok támogatása és megvalósítása.

A megállapodást a Magyar Tenisz Szövetségtől Sütő Csilla főtitkár, a Magyar Edzők Társasága részéről Molnár Zoltán elnök írta alá.

A megállapodás alapját az EMMI Sport Államtitkársága és a Magyar Edzők Társasága között 2017-ben létrejött stratégiai megállapodás biztosítja. A MET ebben vállalta, hogy az egyes sportágak edzőinek képzési-, illetve továbbképzési programokat dolgoz ki. Ebben a folyamatban a MET online konferenciáin már rendszeresen ötszázan vesznek részt alkalmanként, miként az E-learninges képzések – együttműködésben a Testnevelési Egyetemmel – is rendkívül népszerűek lettek.

A MET részéről örömteli tény, hogy egyre több szakszövetség keresi meg a társaságot azzal, hogy támogassák a szövetségekben folyó képzéseket. Ebbe a folyamatba kapcsolódik bele a tenisz szövetséggel most megkötött megállapodás is, amely rendszeres továbbképzési lehetőségeket biztosít a sportágban dolgozó szakembereik számára.

Különösen hasznosnak ígérkezik az E-learning felületen tárolt gyakorlattár, a sok-sok hasznos videó, amelyeket nem csak az edzők, hanem az MTSZ edzőképzésében dolgozó oktatók is megtekinthetnek, illetve felhasználhatnak a saját képzési programjukban.

FaLang translation system by Faboba

Pályakereső