Lezárult a kötészeti folyamat is, kedden délután már gépkocsiba pakolták a gyulai Dürer nyomdában a Ki kicsoda a magyar teniszben? köteteit. A szállítmány szerdán, december 2-án érkezik a fővárosi raktárbázisra.

Olvasóink péntektől a honlap jobb szélén levő bannerre kattintva juthatnak el webshopunk megrendelő oldalára, ahol kedvezményes postai szállítással intézhetik a lexikon kézhez vételét - futárszolgálat viszi a megadott címre a könyvet.tenisz-palya.hu * Online vásárlóink komoly kedvezményt kapnak a kiadótól a 4900 forintos könyv postázásának költségeire: 500 forint szállítási díj ellenében a futárszolgálat házhoz viszi a küldeményt. Rendeléskor tehát 5400 forintot kell fizetni, s kézhez kaphatjuk a kiadványt.

Mi van a könyvben? A hazai teniszsport másfél évszázadának történetéből 1088 játékos, edző, klubvezető, a sportághoz kötődő rengeteg szakember életrajza, közel félezer érdekes fotó és a bajnokságok, a Davis Kupa- és Federation/BJK Kupa találkozók eredményeit summázó lista egyaránt megtalálható az olvasnivalók között. 

Legendás játékosok, jeles edzők, híres klubvezetők, szorgos közreműködők portréi elevenednek meg. Olyan egykori teniszbajnokokról is olvashatunk, akik később az orvosi, cégvezetői, operaénekesi, építészi pályán, az élet egyéb területein is fényes karriert tudhattak maguk mögött.

Könyvespolcunk gyűjteményébe, barátainknak szóló karácsonyi ajándékként, vagy versenyek díjazásaként egyaránt figyelmükbe ajánljuk.

 

nagy bela copy

 

nyomda 2a

 

nyomda 1a

FaLang translation system by Faboba

teniszlexikon – rendelje meg itt online

Pályakereső