Tizedik alkalommal tartották meg a Haga Gizi vegyespáros viadalt a tragikus körülmények között fiatalon elhunyt teniszező emlékére.

Az Építők pályán szervezett viadalon 78 játékos vett részt.

 

Mezei Katalin, az esemény szervezője honlapunknak elmondta, hogy az elhunyt teniszező összes serlegét megkapták a családtól, s e trófeagyűjteményből minden esztendőben a főtábla és a vigaszverseny első helyezettjei – az aktuális díjazás mellett – ajándékba kapnak egyet, azzal a cimkével, hogy annak idején melyik verseny jutalma volt ez a díj. Haga Gizi (Tőkei Elemérné) 2011-es haláláig a Magyar Honvédség legjobb női teniszezőjének számított, külföldön (Dubai) is képviselte a honvédségi sportolókat, itthon számos versenyen, csapatbajnokságon indult.

- A X. Haga Gizi vegyespáros emlékversenyen 76 játékos, azaz 38 pár vett részt. A reggeli eső és felázott pályák után ránk sütött a nap, és bár rövidített játékokkal, de nagyon színvonalas meccseket láthattunk, játszhattunk és ismét méltóképpen emlékeztünk meg Gizusról – foglalta össze a verseny eseményeit Mezei Katalin, aki legjobb barátnőjének állít emléket esztendőről esztendőre e torna megszervezésével. –  Köszönjük Kis Attilának és Kis Orsinak a Violetta cukrászdába szóló négy értékes utalványát, Fodor Zsoltnak és családjának a finom ebédet, Kádárnak Lacinak a rutinos versenylebonyolítást, Anikónak pedig a büfé finomságait és a kedves kiszolgálást. Nagy köszönet a felázott pályák rendbetételéért!

Főtábla:

1. Heincz Judit, Kokavec István
2. Palaga Judit, Mészáros József
3. Pesti Tímea, Telek Zsolt

Vigaszverseny:

1. Suri Csilla, Bartha Richárd
2. Morhardt Veronika, Fehér Zoltán
3. Mihalicza Erzsébet, Horváth István

 

djak copy copy

FaLang translation system by Faboba

Pályakereső