A 2020. évi Mátyás Keserű Országos Menedzser Teniszbajnokság kilencedik, egyúttal utolsó fordulójára a Győri AC teniszpályáin került sor.

A viadalra a helybeli vállalkozókon és menedzsereken túlmenően Budapestről és Fehérvárról is érkeztek nevezések.

 

Az ünnepélyes megnyitó alkalmából Hámori Tamás versenyigazgató üdvözölte a megjelenteket. Külön köszöntötte a Denso, a Marubeni és a Yusen multinacionális cégektől érkezett japán cégvezetőket és menedzsereket, akik immár második alkalommal indultak el a Manager Open egyik állomásán, ezzel nemzetközivé tették a győri tornát. Köszöntötte azokat is, akik első alkalommal vettek részt a menedzser bajnokság idei küzdelmein, többek között, Lantai Zoltánt, az LCD Transport tulajdonosát és Vörös Gábort, a Red General Kft ügyvezetőjét.

Ezt követően Szombati-Serfőző Eszter, volt éljátékos, a GYAC nemrég kinevezett szakosztályvezetője ismertette a sorsolást és a játékrendet. Egyben bemutatta Wetzel Zoltánt, a Head képviselőjét, akinek a standján a cég legújabb ütőit lehetett megtekinteni és kipróbálni.

A torna társasági jellegéből adódóan egy apa-fia pár, valamint két vegyes páros köztük, egy anya-fia duó is az indulók között volt. A másik vegyes páros az időközben megérkezett Radnóti Ákos alpolgármester és Szombati-Serfőző Eszter alkotta kettős volt, akiknek a mérkőzéseit végig nagy érdeklődés kísérte.

A csoportküzdelmek után a két-két legjobb pár jutott a főtáblára, ahonnan a legjobb négy páros került az elődöntőbe. Itt a Berecz András,Berecz Benedek apa-fia pár győzött a Somogyi Mihály, Milanovich Márk alkotta kettős ellenében, míg a másik oldalon a pesti menedzserpáros, Dorka András, Klikk Balázs ugyancsak küzdelmes mérkőzésen szenvedett vereséget a Trapli Szabolcs, Szőke Levente duótól. A szép számú közönség előtt lejátszott színvonalas döntőn Bereczék (képünkön) nyerték a helyi rangadót.

 

bereczberecz gyor

 

A vigaszversenyben az első helyet a verseny legidősebb résztvevője, Fehérvári Sándor és párja Kozák Tibor nyerte, második a Kristóf Tibor, Stoller Imre páros lett.

 

manager gyr vigasz

Az ünnepélyes díjkiosztáson a győztesek és helyezettek serleget és érmeket, az önkormányzat és a Head, továbbá a Béres, a Panda Security, az Extrametál, a MOB és a Dorkó ajándékcsomagjait kapták kézhez. A díjakat Szombati-Serfőző Eszter, Radnóti Ákos, Wetzel Zoltán és Hámori Tamás adták át. Ezen felül minden résztvevő megkapta a Pauker Nyomda díszoklevelét.

A versenyigazgató ezt követően kihirdette, hogy a kilenc helyszínen megrendezett Manager Open regionális viadalok összesítésében az első helyet, ezzel a 2020.évi Menedzser Teniszbajnoka címet a László Csaba, Csukovics Gábor páros nyerte el, akik Boros Betty kerámiamester művészi plakettjét fogják kézhez kapni (a két díjazott már korábban biztosította összesített első helyét, s a győri viadal idején az országos szenior teniszbajnokságon szerepelt). Különdíjat kapott a Hegyesi László, Berecz Levente páros - ők hét versenyen szerepeltek és így a legtöbb viadalon indultak az idei résztvevők közül.

Az Önkormányzat meghívására megtartott közös vacsorán Hámori Tamás megköszönte a helyi szervezők munkáját egyúttal köszönetet mondott az idei versenysorozat névadó szponzorának, a Mátyás Pálinkaháznak, a további támogatóknak, így a KPMG-nek, a Foxconn-nak, a Sunwood-nak, valamint a Jó Autók, a Parfüm Line cégeknek.

Azzal búcsúzott: találkozunk jövőre, a XVII. Manager Open küzdelmein.

 

manager gyor csapat 2020

FaLang translation system by Faboba

Pályakereső