A 2020. évi Mátyás Keserű Országos Menedzser Teniszbajnokság újabb, ezúttal már nyolcadik regionális állomását a Grand Slam Park Teniszklub kiváló pályáin rendezték.

A fővárosi üzletemberek mellett Agárdról, Gödről és Fehérvárról érkezett menedzserek és vállalkozók találkoztak egymással.

 

Az ünnepélyes megnyitó alkalmából Hámori Tamás versenyigazgató üdvözölte a megjelenteket. Külön köszöntötte azokat a versenyzőket, akik első alkalommal vettek részt a menedzser bajnokság idei küzdelmein. Köztük Szórádi Róbertet, az UNITEF Zrt vezérigazgatóját, Justin Istvánt, a Szamos Marcipán ügyvezető igazgatóját, Tóth Attilát, a CEH elnök vezérigazgatóját és Horváth Kristófot, az Angel Service Kft vezetőjét. Végül felhívta a figyelmet arra, hogy a Mátyás Pálinkaház névadó termékei az egész nap folyamán kóstolhatók.

A torna társasági jellegét erősítette, hogy egy női és három vegyes páros továbbá egy apa-fiú duó és egy testvérpár is az indulók között volt.

A csoportküzdelmek során különösebb meglepetés nem született, a legjobb négy közé a kiemeltek kerültek. Itt a már több versenyen első helyezett agárdi, fehérvári páros, László Csaba és Csukovics Gábor kettőse sima győzelmet aratott a Tomori Tamás, Tomori Benedek pár ellen, míg a másik ágon némi meglepetésre a Justin István, Dragon Károly páros legyőzte az esélyesebb Juhász István, Horváth Péter alkotta párt. Ezt követően László Csabáék - ha szorosabb küzdelemben, de a döntőben is - győzedelmeskedtek. Ezzel elnyerték a torna fődíját, az Óramű Kft által felajánlott Zeppelin luxus karórát. A vigaszversenyt a Héjjas Mihály, Pánya Sándor kettős nyerte Horváth Kristóf és Petőfi Gábor ellenében.

Az ünnepélyes díjkiosztáson a további győztesek és helyezettek a Danubius Hotels Group ingyenes hétvégére vonatkozó szállás kuponjával, a Pauker Nyomda könyvcsomagjával, a Mátyás Keserű és a Béres különböző termékeivel, a Panda Security ajándék csomagjával, az Extrametál által forgalmazott svájci bicskával, MOB évkönyvvel és Dorkó sportszer utalványokkal lettek gazdagabbak. Ezen felül minden résztvevő megkapta a Pauker Nyomda díszoklevelét.

A versenyigazgató köszönetet mondott a viadal további támogatóinak, így a KPMG-nek, a Foxconn-nak, az a Sunwood-nak, valamint a Jó Autók, a Parfüm Line és a teniszlabda.hu on-line cégeknek.

Az idei Manager Open versenysorozat záró versenyére szeptember 26-án Győrben kerül sor.

 

clipboard01 copy copy

FaLang translation system by Faboba

Pályakereső