Hajrázik a 2020. évi Mátyás Keserű Országos Menedzser Teniszbajnokság: hétről hétre újabb regionális tornák szólítják versenybe a szereplőket.

Kecskeméten, a széktói tenisztelep igényesen előkészített pályáin, már a reggeli órákban is nagy hőségben kezdődött el a viadal, ahol ezúttal a helyi klubokon kívül Budapestről, Gödről és Szegedről érkeztek nevezések.

 

Az ünnepélyes megnyitó alkalmából Hámori Tamás alapító-versenyigazgató kiemelte, a kecskeméti verseny hagyományosan egyike a legtöbb résztvevőt felvonultató Manager Open tornáknak. Külön köszöntötte azokat a párokat, akik első alkalommal vettek részt a menedzser bajnokság küzdelmein, köztük dr. Heincz Judit és dr. Herszényi László pesti élvonalbeli orvos párost valamint Polyák Imrét, a Rossmann cég helyi megbízottját. Ezt követően Nagy Norbert, a Mátyás Pálinkaház marketing igazgatója invitálta a résztvevőket termék kóstolására, végül Gönczi Imre, a tenisz klub vezetője kívánt jó versenyzést.

Bár a párhuzamosan folyó csapatbajnokságok miatt ezúttal csak az amatőr kategóriában csaptak össze a menedzser párok, nem egy esetben kifejezetten színvonalas mérkőzéseket láthattak a nézők, hozzátartozók.

Az első helyet rendkívül kiélezett küzdelemben a Szentkirályi Csaba, Ötvös Zoltán páros szerezte meg a Borbély János, Táncos Zoltán kettős ellenében. A harmadik helyet a Somi Imre, Szücs Enikő vegyes pár szerezte meg. A dobogón valamennyien kecskeméti üzletemberek állhattak, a negyedik hely a szegedi Lajos Attila, Török Gábor kettősé lett.

 

kecskemet gyoztesÖtvös Zoltán és Szentkirályi Csaba

 

A vigaszversenyt az ugyancsak helyi Králik Tamás, Lovas Szilárd pár nyerte meg, míg a szeniorok viadalán a rutinos Thurzó Pál, Tóth Jenő páros győzedelmeskedett.

Az ünnepélyes díjkiosztáson a díjakat és ajándékokat - nevezetesen a kupákat, érmeket, a Mátyás Keserű és a Béres különböző termékeit, a Panda Security ajándék csomagjait, az Extrametál által forgalmazott svájci bicskákat, a MOB évkönyveit és a Dorkó sportszer utalványait - Hámori Tamás, Gönczi Imre és Göbölyös Alexander klubtitkár adták át. Ezen felül minden résztvevő megkapta a Pauker Nyomda díszoklevelét.

A versenyigazgató végül köszönetet mondott a viadal további támogatóinak, így a KPMG-nek, a Foxconn-nak, az Óramű Kft-nek, a Sunwood-nak valamint a Jó Autók és a Parfüm Line on-line cégeknek.

 

kecskemet 2020

 

A Manager Open következő versenye szeptember 19-én a Grand Slam Parkban megrendezendő budapesti torna lesz, amit 26-án, az immár tizenhatodik szezont lezáró, győri menedzser viadal követ.

*

A XVI. Manager Open budapesti regionális versenyével kapcsolatos tudnivalók:

Helyszín:  Grand Slam Park Teniszklub, 1112. Budapest, Kapolcs u 2/a 
Időpont: 2020.szeptember 19., szombat, érkezés 9.15-ig, 9.30-kor megnyitó
Fővédnök : Taróczy Balázs
Versenyigazgató: Hámori Tamás, tel: 20-4196008, thamori.isrbt@t-online.hu
Nevezés: a fenti email címen szeptember 18-án, azaz péntek 17 óráig, kivételes esetben a helyszínen 9 óráig
Nevezési díj: 7000 Ft/fő
Versenyszámok: szuper páros (rendszeresen versenyző OB szereplőknek), illetve amatőr páros kategóriában. Ez utóbbiban megfelelő számú nevező esetén külön tábla 120+ korosztálynak illetve a női-vegyes párosoknak is
Lebonyolítás: csoportokon belül körmérkőzés, majd egyenes kiesés.
Ellátás: a résztvevők egyszeri meleg étkezésben részesülnek, a nap során a Mátyás Pálinkaház termékeiből folyamatos kóstoltatás lesz
Díjazás: a már ismert szponzorok értékes ajándékai, amelyek újakkal, így a Dorkó sportszer utalványokkal és a Pauker Nyomda könyvajándékaival bővülnek. Kifejezetten a pesti versenyre ajánlott fel Zeppelin karórát az Óramű Kft, ingyenes szálláslehetőséget a Danubius Hotels Group. Minden résztvevő emlékül díszoklevelet kap
Eredményhirdetés: a várható időpont 18 óra

FaLang translation system by Faboba

Pályakereső