A XVI. Manager Open sorozata szeptemberben minden héten kínál újabb versenyt.

Tordason nagy sikerrel zajlott Mátyás Keserű Országos Menedzser Teniszbajnokság regionális tornájára, s máris lehet készülni a következő viadalokra: Kecskemét, Budapest, majd szezonzárásként Győr lesz a házigazda.

 

Miskolc után a mögöttünk levő hét végén Tordason, ebben csodaszép Fejér megyei településen - ahol a tenisznek komoly múltja van, hiszen az itteni Dréher kastélyban létesült 1890-ben az ország egyik legkorábbi teniszpályája, az egyesület klubházát pedig Makovecz tanítványok tervezték - került sor a 2020. évi Mátyás Keserű Országos Menedzser Teniszbajnokság újabb regionális tornájára.

A szervezők nagy örömére az ez évi viadal nemzetközivé bővült a Marubeni és a Denso fehérvári világcégek középvezetőinek részvételével. Rajtuk kívül Érdről, Gödről, Budapestről és Székesfehérvárról érkeztek teniszt kedvelő hazai vállalkozók, cégvezetők és menedzserek.

Az ünnepélyes megnyitó alkalmából Hámori Tamás alapító-versenyigazgató kiemelte, a tordasi verseny mindig az egyik leghangulatosabb állomása a Manager Open tornáinak. Külön köszöntötte a megjelent japán üzletembereket. Tóth Gábor, a Tordas SE tenisz szakosztályának a vezetője ugyancsak üdvözölte a megnyitóra felsorakozott párokat, egyúttal kimentette Farkas Örs klubelnököt és Juhász Csaba polgármestert, akik más irányú elfoglaltságuk miatt, a korábbi évektől eltérően, ezúttal nem tudtak jelen lenni.

A szuper kategóriában ismét színvonalas küzdelmeket láthattak a nézők, hozzátartozók. Itt az első helyet a várakozásnak megfelelően a fővárosi Juhász István, Klikk Balázs pár szerezte meg. A második helyen a Serák Gábor, Szincsák Attila duó, míg a harmadik helyen a Serák Péter, Földvári Tamás fehérvári üzletemberekből álló kettős végzett. A negyedik hely a pesti Dorka András, Homonnay Géza párosé lett.

 

tordas 1Szincsák Attila és Serák Gábor, valamint Serák Péter és Földvári Tamás

 

Az amatőr kategóriában elindult japán menedzserek a rájuk jellemző mozgékonysággal és óriási odafigyeléssel játszottak. Itt a hazai klub összeszokott kettőse, a Somlói József, Hernádi Sándor duó érte el az első helyezést. Szoros mérkőzésen múlták felül a fehérvári Szabó Zoltán, Nishihori alkotta kettőst. A harmadik helyet a pesti vegyes páros Stumpf Zoltán, Döbrei Éva szerezte meg a külföldi vendégek legjobb párosa, Sugiura, Kashiwamura legyőzésével.

 

tordas 3

 

A résztvevők az ebédszünetben jó étvággyal fogyasztották el a magyaros gulyáslevest. Ezen túlmenően a Mátyás Pálinkaház keserű pálinkái egész nap kóstolhatók voltak. A versenyre – többek között - kilátogatott László László, a 80-as évek magyar tenisz válogatottjának edzője, dr. Katona József pesti főorvos, aki Homonnay Gézához hasonlóan hosszú évekig volt tordasi lakos és mindketten a klubház létrehozóihoz tartoznak.

Az ünnepélyes díjkiosztás során a helyi támogató a Sukoró Boglya Csárda értékes vacsora felajánlását a szuper kategória győztes párja kapta, amit a további díjakkal egyetemben Hámori Tamás és Tóth Gábor adott át. Ezek serlegek, érmek, a Mátyás Keserű és a Béres Rt különböző termékei, a Panda Security Kft ajándék csomagjai, az Extrametál által forgalmazott svájci bicskák és a MOB évkönyvei voltak. Ezen túlmenően minden résztvevő megkapta a Pauker Nyomda díszoklevelét. A Pálinka ház különdíját vehette át a verseny két legidősebb résztvevője: a szuper csoportból Homonnay Géza, a Gamax Informatikai és Munkaerő-kölcsönző Kft tulajdonosa, akit nemrég az MTSZ Ellenőrző Bizottsága elnökének választottak, továbbá Döbrei Éva, korosztályának neves szenior versenyzője.

A versenyigazgató külön megköszönte Tóth Gábor szervezőmunkáját. Ugyanakkor köszönetet mondott a viadal további támogatóinak, így a KPMG-nek, a Foxconn-nak, az Óramű Kft-nek, a Sunwood-nak, valamint a Jó Autók és a Parfüm Line on-line cégeknek. A versenyről készült fotók a Tordas Tenisz Klub Facebook oldalán tekinthetők meg.

A Manager Open következő versenye szeptember 12-én Kecskeméten lesz, melyet 19-én a budapesti torna, majd 28-án, a tizenhatodik szezont záró győri menedzserviadal követ.

A kecskeméti versennyel kapcsolatos információk ITT olvashatóak.

FaLang translation system by Faboba

Pályakereső