A keszthelyi Sun Teniszklub a szezon második versenyét rendezte meg június 27-én. A 2. SUN OPEN zalaegerszegi sikereket hozott, de azért a helyi versenyzőknek is jutott néhány érem.

Az egyéni versenyben 9 hölgy és 17 férfi (profi,félprofi, „szabadidős”) teniszező mérte össze tudását.

A meccsek közben zajlott a klubélet – elöl ül a végül harmadik Tar Renáta

 

A nők két csoportban kezdték a küzdelmeket. A csoportgyőztesek vívták a döntőt: a két zalaegerszegi versenyző, Henny Baiocchi és Kovács Annamária (a kép jobb oldalán) csatájából utóbbi került ki győztesen. A csoportok második helyezettjei a bronzérem sorsáról döntöttek: a keszthelyi Sun Teniszklub tagja, Tar Renáta kemény küzdelemben nyert Csorbai Nikoletta ellen.

 

A döntősök: balra a második helyezett Henny Baiocchi, jobbra a győztes Kovács AnnamáriaA döntősök: balra a második helyezett Henny Baiocchi, jobbra a győztes Kovács Annamária

 

A férfiak három csoportban kezdték a küzdelmeket, hogy aztán a végjátékot a három csoportgyőztes és a legjobb második vívja. Az egyik elődöntőben a csoportgyőztes Varsányi Attila bizonyult jobbnak a legjobb másodikként továbbjutó Komanovics Ferencnél; a másik ágon a két csoportgyőztes közül pedig Tar Dávid volt a jobb, aki így Máté Ádámot legyőzve jutott a döntőbe. A döntőt Varsányi Attila nyerte – ezzel a zalaegerszegi nők sikere után a férfiaknál Keszthelyen maradt a kupa.

FaLang translation system by Faboba

Pályakereső