Nyomtatás

Színvonalas mérkőzések voltak a XVI. Manager Open székesfehérvári játéknapján.

Július 11-én Salgótarján, 25-én Győr a házigazda, augusztus 8-án lesz a viharos eső miatt elmaradt miskolci torna pótlása.

A győztes László Csaba, Csukovics Gábor duó és a finalista Juhász István, Vitsek Iván kettős

 

A május végi sikeres nyíregyházi idénynyitó után a 2020. évi Mátyás Keserű Országos Menedzser Teniszbajnokság a hét végén a fehérvári Kiskút Tenisz Klubban folytatódott. Itt a szabadtéri pályák mellett a lelátóval ellátott modern, ötpályás fedett csarnok is rendelkezésére állt. Igénybe vételére végül nem került sor, bár időnként voltak, akik panaszkodtak a kinti rendkívüli párás levegőre és melegre.

Ezúttal a környéken kívül Budapestről, Agárdról, Érdről, Egerből, Mórról, Siófokról és Tordasról is érkeztek a vírusból adódó kényszerű leállások miatt játékra igencsak "éhes" vállalkozók, üzletemberek.

Az ünnepélyes megnyitó során Hámori Tamás alapító-versenyigazgató kiemelte, hogy Fehérvár már évek óta egyike a versenysorozat egyik legnépszerűbb állomásának. Külön köszöntötte Nagy Norbertet, a névadó főtámogató Mátyás Pálinkaház marketingigazgatóját, a további szponzorok közül Ponya Pétert, a Sunwood vállalat, Varga Zoltánt a Parfüm Line cég tulajdonosait. Ez utóbbiak példaértékűen a pályán is vállalták a megmérettetést. Egyúttal megköszönte a helyi szervező Galambos Gábor munkáját.

 

manager kiskut 2020a

 

Az amatőr kategória mérkőzései általában a várt eredményeket hozták. Érdekesség csak egy akadt, mégpedig az, hogy a döntőben a fővárosi Hegyesi László, Berecz Levente pár azt a Budai Zoltán, Bártfai Bence helyi kettőst verte meg, akiktől a csoportmérkőzések során kikaptak. A vegyes párosok körmérkőzés formájában mérték össze erejüket, ahol ugyancsak fővárosi pár, a Lukács Andrea, Turczer László kettős győzött.

Az érdeklődés középpontjában – érthetően- a szuper kategória összecsapásai álltak, hiszen 3-4 pár is pályázott az első helyre. Az elődöntők magas szintű összecsapásokat hoztak, ahol az esélyesebb Szalai András, Dávid Roland duó vereséget szenvedett a Juhász István, Vitsek Iván kettős, míg a másik ágon a László Csaba, Csukovics Gábor egység a tavalyi védő id. Hegyi József, Bozsik Attila párost múlta felül, majd a döntőben a már fáradt Juhászék ellen is nyerni tudtak.

Az ünnepélyes díjkiosztás során az egyes számok győztesei és helyezettjei kupát, Chivas whiskyt, Mátyás Keserűt, a Panda Security Kft ajándékcsomagját, MOB évkönyvet nyertek. Minden egyes résztvevő a Pauker Nyomda művészi oklevelét is kézhez kapta. A viadal további támogatói a KPMG, a Foxconn, az Óramű Kft, az Extrametal továbbá a Jó Autók. hu valamint a teniszlabda.hu on-line cégek voltak.

A verseny során a Fehérvár Médiacentrum televíziós munkatársai felvételt készítettek néhány mérkőzésről. Ezt követően interjút kértek Galambos Gábortól, majd Hámori Tamást kérdezték a Manager Open létrehozásáról, az idei programokról és az MTSZ közelgő közgyűléséről.

A bajnokság következő állomására június 27-én, szombaton Miskolcon, az egyetem teniszpályáin kerül sor.

 

manager kiskut 2020 3a

FaLang translation system by Faboba