Két éve nyitotta meg kapuit a budai vadaskerti sporttelepen a Premier Padel.

A klub, s ezzel együtt a hatalmas lépésekkel fejlődő padel hazai születésnapját a testvérsportág nevében tenisz-palya.hu is szeretettel köszönti.

 

Most egy kis nosztalgiázás következik - így emlékezik vissza az elmúlt 24 hónapra a Premier Padel Facebook oldala:

Évekbe telt mire összeraktuk a szövetséget, a klubot, megtaláltuk a kivitelezőket, a pályák gyártóit, a területet, amely később otthonunk lett. Ez kulminálódott a 2018. júniusi nyitásban. Akkor még nagyon szűk, pici családként örültünk annak, hogy játszhatunk végre, van saját padel pályánk. Az első versenyeinken megfordult 8-10 férfi páros és borzasztó büszkék voltunk arra, hogy beindult a padel élet.

Na de azóta! Országos bajnokaink vannak, országos versenyeket bonyolítunk, külföldről érkeznek hozzánk versenyzők, az utánpótlásunkban közel negyven gyerek padelezik, fullházasak a táboraink, nemcsak arany kategóriás (versenyző), hanem ezüst- (haladó) és bronzcsoportos versenyeket is indítunk mindengyikben legalább 10-10 párral. És délutánra már csak nagy nehezen lehet foglalni időpontot... A versenyeinken most már nem 8, hanem 38 pár indul!

Nem is lehet felsorolni azt a hatalmas fejlődést, amin a sportág azóta keresztülment. És ez most a köszönet ideje: köszönjük nektek lelkes tagjaink, játékosaink és versenyzőnk, nézőink és szurkolóink! Végtelenül hálásak vagyunk nektek, hogy megszerettétek, sőt imádjátok ezt a sportot. Mert ezt csak imádni lehet.

Happy Birthday, magyar padel!

 

hole sandy bevizn ferenczi driHole Sandy és Bevizné Ferenczi Dóri

.

FaLang translation system by Faboba

Pályakereső