Háziversennyel kezdte az idényt a Mátyásföldi Lawn Tennis Club.

Pénteken rajtol a hagyományos MLTC Kupa szenior teniszverseny, melyre kedd estig várják a jelentkezőket, párosban péntek reggel a nevezési határidő.

Verovszky István és Csontos Mária

 

Bíbok Tamás, az MLTC klubvezetője beszámolt arról, hogy a hétvégén rendezték az esztendő első közös tenisz-eseményét, a hagyományos évnyitó páros versenyt.

- A vártnál jobb időben és nagyobb létszámban zajlott a küzdelem, mely sok izgalmas és érdekes találkozót hozott. Harmincketten vettek részt a játékban és sok volt az érdeklődő is, kilátogatott megnézni, és drukkolni a teniszezőknek. Végül kilenc fordulót játszottunk, ezúttal a hagyományos sorsolással, és a végeredménybe azok eredményét vettük figyelembe, akik legalább öt meccset játszottak. Szoros verseny alakult ki, az esélyesek általában jól szerepeltek, és végül a hölgyeknél Csontos Mária, az uraknál pedig Verovszky István emelhette magasba a győzteseknek járó kupákat.

Hölgyek:
1. Csontos Mária 21 game
2. Orbázi Réka 19
3. dr. Tóth Dorottya 17
4. Takách Fabiana 16
5. Berényi Judit 15

Urak:
1. Verovszky István 25 game
2. Hernádi Lóránt 22
3. Török Lajos 20
4. Hernádi István 18
5. Csontos János 17

 

mltc 1aA férfi verseny dobogósai

 

- Közben megsült a szalonna a tűzön, szépen fogyott a sör és késő estig tartott a jó hangulatú beszélgetések sora. Aki ott volt, ígérte, eljön az évzáróra is, reméljük, nem jön közbe semmi és most már normális mederben folynak tovább a dolgok. A végén tartottunk egy rövid szakosztályi megbeszélést is, utána pedig, akinek volt kedve, a közben érkezőkkel tovább teniszezett.

A folytatásra nem kell sokat várni, hiszen pénteken kezdődik az immár hagyományos MLTC kupa szenior teniszverseny, az idei lesz a hatodik kiírás. Sokan jelezték klubunkból indulásukat, aki még nem tette és szeretné, kérem, kedd estig jelentkezzen, illetve ha csak párosra jön péntek reggelig! - mondta Bíbok Tamás.

FaLang translation system by Faboba

Pályakereső