Két évtizeddel ezelőtt vette át a Balaton-parti település teniszklubjának vezetését Dudás Zsolt.

Sporttársai, barátai, tisztelői köszöntötték a tisztségétől - de nem a pályától - búcsúzó sportvezetőt.

 

A balatonfűzfői Irinyi János Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola igazgatója diósgyőri és egri játékosként többszörös korosztályos vidékbajnok volt, főleg párosban, s szeniorként szintén szerzett vidékbajnoki címet, Feke Mihály oldalán.

Dudás Zsolt évtizedeken át volt Almádi teniszéletének fő mozgatója: folyamatosan szépült a klub, kiépült a villanyvilágítás, OB II-ben szerepelt az együttes, nyári táborokat, népszerű versenyeket szerveztek, az országos pedagógus-bajnokságoktól kezdve a nagy sikerű ITF Men’s Circuit versenysorozathoz tartozó 15 ezer dolláros viadalokig, amelyeknek három esztendőn át adott otthont a klub.

"Soha nem volt még hasonló a megyében. Büszke is vagyok rá!" - mondta a hétvégi háziverseny idején tartott kis ünnepségen, ahol sporttársai plakettel ismerték el két évtizedes tevékenységét. "Köszönetet mondok feleségemnek, Mariannak, az elnökségnek, a csapatnak, a tagságnak és mindenkinek, aki egy kicsit is hozzá tett Balatonalmádi teniszéletéhez! További sikereket kívánok!"

FaLang translation system by Faboba

Pályakereső