Nyomtatás

Az U14-es tenisz magyar bajnokság támogatói a debreceni teniszcsarnok építészeti és burkolati különlegességeit is bemutatták.

A HUNÉP és a Globál Sport az építkezésről, a holland Pulastic cég a burkolatról számolt be a szakmai előadáson.

 

Szerdán zárult a 14 esztendősök magyar fedett pályás bajnoksága a Debreceni Egyetem teniszközpontjában, a Teknős csarnokban.

A rendezvény szponzorai között olyan cégek szerepelnek, mint a HUNÉP Zrt., valamint a PULASTIC és hazai partnere, a Globál Sport Kft.

A versenyhez kapcsolódva a Globál Sport Kft. előadást is szervezett, ahol sportszakmai szervezetek, továbbá az építőipar és a teniszbarátok egyaránt képviseltették magukat. A rendezvényen a HUNÉP Debreceni Egyetem teniszcsarnokának építésével kapcsolatban tartott szakmai prezentációt, majd a Globál Sport Kft. vendége, Raimond Ubing, európai területi menedzser a PULASTIC teniszburkolatait mutatta be.

Előadásában kifejtette, hogy a teniszközpont sportburkolatának korszerűségét fémjelzi, hogy az ATP, WTA-viadalokon, valamint Australian Open pályáin is ezt a rendszert használják.

Ez a sportburkolati rendszer a Nemzetközi Tenisz Szövetség (ITF) minősítése alapján közepesen lassú pályának minősül, amely kezdőknek, haladóknak és profiknak egyaránt kedvező felületet biztosít. 

A versenyzők és a szakemberek visszajelzései alapján a pályaburkolat minősége nem csupán a szakmai elvárásokat múlta felül, de kényelmi és esztétikai élményt is nyújtott a játékosok számára. 

FaLang translation system by Faboba