Az esélyesek aranymeccseivel zárul szerdán Debrecenben a 14 éves teniszezők magyar bajnoksága, az Unideb Kupa.

Kezdés fél tízkor a Teknős csarnokban.

Az első két kiemelt, Kincses Kolos (MTK) és Halmos Kornél (Pasarét) vívja a fiúk döntőjét a debreceni Teknős csarnokban a 14 esztendős korosztály fedett pályás országos tenisz bajnokságán, az Unideb Kupán. Mindketten szettveszteség nélkül jutottak a szerdán délelőtt fél tízkor kezdődő aranymeccsig.

Az elődöntőben Kincses 6:4, 6:1-re bizonyult jobbnak a 4. kiemelt Zsembery Andrásnál (Unik SE), míg Halmos 6:3, 6:1-re verte a 3. kiemelt Győri Lórántot (MTK).

A lányoknál is eljutott a fináléba az 1. kiemelt, ám Major Stella (Gellért SE) ellenfele a 4. helyen jegyzett klubtárs, a Kecskeméten élő Bíró Melinda lesz.  Az elődöntőben Majoros kiélezett csatában győzött a paksi Dinnyés Lili (6.), ellen, csak a mérkőzést lezáró szuper tie-break döntött a szegedi fiatal javára (6:3, 4:6, 10-8). Az alsó ágon Bíró folytatva játszmaveszteség nélküli sorozatát 6:3, 6:4-re verte a 2. kiemelt nyíregyházi Varga Viktóriát (Marso TC). A döntő szerdán 9.30 órakor kezdődik.

A leány párosok döntőjében: Bíró, Kis-Czakó Eszter (Gellért SE, 2.) – Major, Varga (1.) 6:3, 6:4

A fiú párosok fináléjában az 1. helyen jegyzett MTK-s Győri Lóránt, Kincses Kolos duó a 2. helyen jegyzett Grossmann Maxim, Zembery András (MTK, Unik) egységgel mérkőzik a szerda déli fináléban.

 

dj

FaLang translation system by Faboba

Pályakereső