A kényszerű leállás a bírókat is tétlenségre kárhoztatja, de a Nemzetközi Tenisz Szövetség róluk sem felejtkezik el, igyekszik a tudásukat frissen tartani.

A weben bonyolított szemináriumon a téma a sétálóbíró szerepe volt. Jeles profi előadógárda vitte a szót: Carlos Ramos és Robert Balmforth játékvezetők és Jane Harvey versenybíró személyében.

Cikkünk szerzője az egyetlen magyar ITF-aranyjelvényes versenybíró.

Nem először fogalmazza meg véleményét Pintér András, a hazai teniszsport doyenjének számító egykori versenyigazgató, MTSZ-alelnök, Davis Kupa-kapitány, szenior-szövetségi elnök.

Tapasztalt cégvezetőként is pontos ismerete van az ellenőrző testületek munkájáról, felelősségéről, ráadásul 2008-ig a Magyar Tenisz Szövetség ET-vezetőjeként is dolgozott.

Szakértő véleménye tehát autentikusnak tekinthető.

Juhász Gábor - Fotó: Szigetváry Zsolt /MTI

A 24.hu cikkét változtatás nélkül közöljük.

Kálnoki Kis Attila oknyomozó elemzéséből kiderül, hogy Juhász Gábor akár elnök is lenne, de egy Lázár János kaliberű vezető mellett a szövetség második embereként is szívesen dolgozna.

Lezárult az egyeztetés a versenyrendezőkkel, mely után az eredeti tervekhez képest kicsit módosítva, de beindul a szenior versenyrendszer. 

A nyitó verseny a június 12-én Mátyásföldön az MLTC Kupa lesz, melyet a Nyíregyházán a Sóstói Erdő Bajnokság követ.

FaLang translation system by Faboba

Pályakereső