Patay Gabriella több mint három évtizede oktat kicsiket és nagyokat a tenisz alapjaira.

A szakember két éve dolgozik a Down Alapítvány szabadidős programszervezőjeként, a Fogócska SE vezetőjeként pedig rendszeresen viszi pártfogoltjait a Speciális Olimpia versenyeire.

A Velcz-család: Luca, Zsolt, Eszter, Zsombor és Lili

Pontosan huszonöt évvel ezelőtt alapította a Match-Point Tennis Clubot Szabdíts Eszter és Velcz Zsolt. A teniszes házaspár azóta egyedülálló Pro Shopot és Racket Service-t is kialakított a Marczibányi téren.

A mindig újabb és újabb kihívásokat kereső családfő, Velcz Zsolt barátaival Balatonszabadi-Sóstón vágott bele három parlagon hagyott teniszpálya felújításába és üzemeltetésébe.

A 65+ korosztály páros versenyének helyezettjei

A Szenior Tenisz Szövetség legújabb hírleveléből megtudhatjuk, hogy március végére feldolgozták az eddig beérkezett tagdíj-befizetéseket.

Április 1-jén újra megnyitották a tagfelvételt, ami immár kizárólag az online felületünkön lehetséges.

A szövetség munkájának támogatására az SZJA 1 százalékának felajánlásával is mód nyílik - a honlapon részletesen elmagyarázzák, melyek azok az egyszerű lépések, melyekkel akár online is elvégezhető e művelet.

A koronavírus járvány miatt a Nemzetközi Tenisz Szövetség a horvátországi rendezőkkel egyeztetve átütemezte a 2021-es világbajnokságok időpontjait.

A magyar résztvevőket is érinti a döntés, mely szerint ősszel lesznek a kora nyárra tervezett umagi viadalok.

FaLang translation system by Faboba

Pályakereső