Noha a felnőtt vidékbajnokság küzdelmeit még a győri Olimpiai Sportpark fedett pályáin tartják, a GYAC Kálóczy téri sporttelepén már megkezdődött a szabadtéri szezon.

De nem csupán ott. Balázs Attila és Fucsovics Marci Soroksárott edz, a Népligetben versenyt is rendeztek már, Balatonszárszón megújult a teniszpálya.

Fucsovics Marci első szabadtéri edzése Balázs Attilával a Soroksári Tenisztanoda salakján volt. Láthatóan mindketten élvezték a játékot.

Az Amatőr Teniszezők Társasága a népligeti Építők sporttelepen szombaton rendezte meg a hagyományos szezonnyitó viadalt, a "taposó versenyt". Kiváló hangulatban zajlott a verseny, melynek vidéki résztvevői is voltak. A férfiaknál Békefi Imre győzött a békéscsabai Lipták Szabolcs elleni döntőben, a harmadik helyen Szemerédi György és a kecskeméti Szentkirályi Csaba zárt. A hölgyeknél Ilyés Rita, Sajben Ágnes, Barcs Dóri sorrend alakult ki az élen.

Az új otthonában, az AsiaCenter mögött, a XV. kerület Szentmihályi út 167-169. sz. alatt épített épített remek teniszklubjában a Mini Garros Kikelet Kupa néven rendezett tavaszköszöntő tornát, melyen Ollé Tamás lett az első, Zengó Ferenc a második, Vitkay Zsolt a harmadik.

Balatonszárszón pályafelújítással, altalaj rekonstrukcióval telt el a március, s a szorgos munka eredményeként március 28-án már arról számoltak be, hogy "ilyen szép és jó soha nem volt a pálya", a napokban a térségre zúdult nagy eső után pedig azt olvashattuk a klub Facebook-oldalán, hogy a húsz órás zuhé után is tökéletes állapotban van a játéktér, három kisebb tócsa maradt csak a hatalmas mennyiségű esőzés után.

FaLang translation system by Faboba
A tenisz-palya.hu évkönyve – 2018

Pályakereső