Február közepéig lehet jelentkezni az ősszel kezdődő képzésre.

Az Eszterházy Károly Egyetem és az MTSZ megállapodásának köszönhetően 2019 szeptemberében már második alkalommal indítanak tenisz edzőképzést Egerben (BSc szakedzői végzettséggel).

A 3 éves képzés során kiemelt hangsúlyt fektetnek az általános, a sporttudományi, a sportszakmai és erre építve speciálisan a tenisz edzőképzés tartalmaira és módszereire is.

Oktatóik a sporttudomány legfrissebb tudományos és módszertani ismeretekre építve fejlesztik a tanulók tudását és képességeit az elméleti és gyakorlati követelmények segítségével. Oktatási helyszíneik, eszközeik, az egyetemi környezet szellemisége, illetve a színvonalas felkészítés alapvető garanciái a jól alkalmazható gyakorlatias tudás elsajátításának.

A sporttudományi képzések terén jelentős tapasztalatokkal rendelkező EKE Sporttudományi Intézet érdeklődve várja azokat a jelentkezőket, akik a teniszben megfelelő sportági gyakorlattal rendelkeznek és szeretnék tudásukat felsőfokú elméleti, gyakorlati ismeretekkel kiegészíteni és szakedzői végzettséget szerezni. Kiemelten kezelik a teljesítmény, fejlődés és élmény jelentőségét az ember életében, legyen szó élsportról, a testnevelés óráról vagy szabadidős tevékenységről.

Képzésük színvonalát bizonyítja, hogy hallgatóik között tarthatják számon Jani Rékát, illetve Bardóczky Kornélt.

Jelentkezési határidő: 2019.02.15. https://www.felvi.hu/
EKE felvételi tájékoztató: https://felvieger.uni-eszterhazy.hu/

FaLang translation system by Faboba
A tenisz-palya.hu évkönyve – 2018

Pályakereső