Már versenyt is hirdettek új otthonukba a Mini Garros fáradhatatlan gazdái.

A Zuglóból az AsiaCenter mögé költözött tradicionális fővárosi teniszklub az őszi építkezés és az elmúlt hetek költözködése után révbe ért.

A 200 milliós beruházás során kilenc salakborítású pálya készült. A szabadtéri idényben öt játéktér megszabadul a sátorborítástól, négy pedig oldalról nyitott lesz, de felül megmarad a masszív tető, s védelmet nyújt az eső és a hőség elől.

Turi Zsuzsi, Nagy Matyi, válogatott kerettag fiuk, Nagy Peti, illetve Turi Katus és két gyermeke Páll Zsolti és Páll Norbi, valamint Roger kutyus mostantól a XV. kerület, Szentmihályi út 167-169. alatt található új pályájukon várják a régi és leendő teniszbarátokat.

Az AsiaCenter jobb oldalánál kell behajtani, s a bevásárlóközpont mögött kényelmes parkoló várja a Mini Garrosba érkezőket.

"Hosszú, szenvedős két hét költöztetés után hóban-fagyban húzva-vonva végre berendezve, kitakarítva, lemosva minden majdnem mint fénykorában várja vendégeit" írja a karácsony előtti napokról Facebook oldalán Turi Katus, jelezve azt is, hogy volt egy kis szusszanásnyi pihenő, ám december 26-án nyitva vannak, 30-án, vasárnap pedig a szilveszteri póker-páros viadal jelenti az új otthon első versenyét.

"A telefonunk pár nap múlva helyreáll, addig is mobilon vagy itt elértek" - tudatja Turi Zsuzsi.

06 1 36 36 800 ☎️ és van egy új mobilszám is,
06 30 163 6638 📞 ezt jelzi ki, ha a Mini Garros kezdeményezi a hívást

Ami pedig a körülményeket illeti: teniszezésre készen várja a vendégeket az ötpályás sátor. Négy pálya fölé pedig olyan tetőszerkezet került, mint a BTC városmajori telepén. Ebben a gyönyörű csarnokban télen-nyáron villanyvilágítással késő estig lehet játszani. A szabadtéri időszakban oldalról nyitott lesz, ám a tető óvni fog az esőtől.

A kis klub professzionális hozzáállással, példa értékű munkával túlélte a megszünéssel fenyegető időszakot, s rengeteg - a szó szoros értelmében vett - "önerős" tevékenységgel néhány hónap alatt új otthont varázsolt magának.

Tisztelet s kalapemelés előttük!

FaLang translation system by Faboba
A tenisz-palya.hu évkönyve – 2018

Pályakereső