Az Amatőr Teniszezők Társasága ismét megrendezte hagyományos szezonzáró eseményét.

Az október közepi rendezvényen még napsütés és jó hangulat fogadta a résztvevőket a népligeti Építők Tenisz Klub telepén.

A rendezvényről Simon László, ATT Tour-alapító, szervező számolt be a Facebookon.

Csodálatos teniszidőben, ezúttal 55 párossal került megrendezésre az Építők Tenisz Klub idei, ingyenes, szezonzáró eseménye, melyen a sorsolásos páros 38 pár, a családi páros 17 pár részt vételével zajlott le.

Ismét "csak egy tábla csokiért"..., de ahogyan azt már megszokhattuk, volt zsíros kenyér, bográcsolás, főzés, rengeteg sütemény és természetesen jó hangulat, hiszen akik versenyben voltak, majdnem egész nap pályán voltak, de akik nem jutottak a legjobbak közé, azok is egész nap játszhattak.

A sorsolásos párost, és a családi párost is csoportmérkőzésekkel kezdtünk. Majd a jobbak egyenes kieséséses főtáblán folytatták a versenyt. Érdekesség - teljesen a sorsolás szeszélye - hogy a két elődöntőből az egyik ágon vegyes páros, a másikon férfi páros zajlott.

Íme a legjobbak: a sorsolásos párosban Natasa, a dunaújvárosi Szántó András oldalán nyerte a versenyt. a második helyen a Nádas Péter, Fefe Komanovics kettőse végzett, míg a két elődöntős Benkő Géza bácsi, Németh Oszi oldalán, illetve Tóth Ildi-Farkas Zoli páros.

A családi párosoknál a győztes ezúttal a Tomori családi páros lett, Benedek, és apukája, Tamás. Másodikként Szőke Évi és Telek Zsolt kettőse lett, a harmadik helyen Urbán család, illetve Márton család lett.

Köszönjük mindenkinek, hogy megtisztelte az idei záróeseményt, köszönet az Építők Tenisz Klub vezetőségének, Anikónak, a büfésnek, valamint természetesen mindenkinek, aki segített a főzésben, akik süteményekkel kedveskedtek, na és természetesen Hatlaczky Feri barátunknak, hogy ismét zenés kíséretet biztosított a fináléhoz! Jövőre veletek ugyanitt!

FaLang translation system by Faboba
A tenisz-palya.hu évkönyve – 2018

Pályakereső