A verseny szereplőinek egy csoportja - Fotó: Bebők Márta

Mikulás Kupát rendeztek a gyerek számára Kecskeméten, a Széktói teniszpályán

A  Mikulás-napi versenyen huszonöten vettek részt - lányok, fiúk, kicsik és nagyobbak, óvodástól a gimnazistáig.

Dr. Csernyánszki Tamás, Domsitz János, Dr. Bágyi Kinga, Dr. Léka Andor, Kertész Attila, a DEAC Old Boys bajnokcsapata - Fotó: Karacs Petra

Gálaesten ünnepeltek a hajdú-bihari amatőr teniszezők.

Az ország legnagyobb és legszervezettebb megyei teniszélete egész éven át tartó csapatbajnokságot, nyílt ligameccseket és 11 helyi versenyt kínál, az éves összesített pontverseny kétszázötvennél is több rendszeres teniszező nevét rögzíti.

A pontverseny élén végzett Ludányi Zsoltot és Szabó Zoltánt köszönti Pintér Balázs, a Menedzser Alapítvány vezetője (balról), valamint Szirmák Botond, a Menedzserek Országos Szövetsége elnöke

A XIV. Országos Menedzser Teniszbajnokság kilenc regionális torna és a budapesti döntő után jutott el a fehér asztaloknál tartott záró eseményhez, fővárosi Danubius Hotel Arénában rendezett ünnepi gálához.

Több mint négyszáz résztvevője volt az egész éven át tartó sorozatnak.

Az előadóteremben Kuhárszky Zoltán és Valkusz Máté - Fotó: Jocha Károly

A Testnevelési Egyetemen kedden megrendezett, egész napos, „utánpótláscentrikus” konferencián egymást követték az érdekes és igen tartalmas előadások.

Az utanpotlassport.hu immár nyolcadik alkalommal szervezett színvonalas tanácskozásáról tudósítva a jochapress.hu portál Valkusz Máté pályafutásával kapcsolatos előadásról írt részletesen.

FaLang translation system by Faboba

Pályakereső