A téli korosztályos fiú csapatbajnokságon 11 klub indított együttest.

Az egy-egy U12-es, U14-es, U16-os és U18-as játékossal felálló gárdák versengését a fővárosi Teniszműhely nyerte.

A lányoknál az MTK végzett az élen.

Összesen 11 klub fiú csapata indult az új kezdeményezésként életre hívott fedettpályás korosztályos csapatbajnokságon, melynek legfőbb célja a még több játéklehetőség kialakítása volt.

A csoportmérkőzéseket követően a csoportok győztesei bejutottak a Nemzeti Edzés Központban megrendezett fináléba, ahol három csapat mérhette így össze tudását.

Az egy-egy U12-es, U14-es, U16-os és U18-as játékossal felálló csapatok közül a Teniszműhely csapata szerezte meg az aranyérmet, miután a budapesti gárda 4-2-re legyőzte az MTK-t és 5-1-re a Dunakeszit.

A végeredmény, fiúk:
1. Teniszműhely I. (Takács Bercel, Góczi Erik, Boros Attila, Kalocsai Péter, Buzonics Dominik, Boros Bence, Deli Merse, Szakács Olivér)
2. MTK (Almádi Attila, Mészáros Patrik, Belkovics Achilles, Cseresznyés Máté, Perjési András, Kroó Koppány, Kisantal Botond, Visontai Márk, Drágár Péter, Gubi Trisztán, Markó Csaba)
3. Dunakeszi TK SE (Dancsák Márton, Szalai Kristóf, Brulich Botond, Homonnay Zsombor, Gráf Bence, Csépa Zétény, Ozsváth Bendegúz, Csóll Péter, Horváth Ádám, Morvay Edvin, Gimpl Dominik, Thuri-Nagy Dominik)

A lányoknál két csoportban szerepeltek az együttesek, ám az időpont-egyeztetések alaposan megkavarták a küzdelmeket. Végül az MTK és a Gellért SE játszotta volna a döntőt, ám a szegediek nem álltak ki a kijelölt időpontban, így a fővárosi együttes játék nélkül lett a trófea birtokosa.

A fedett pályás bajnoki címet nyert MTK gárdájában a téli sorozat idején a Böröczky Emília, Fehér Lola, Zab Mira (U12), Dankó Vanessa, Murzsa Gréta, Rágyánszki Virág (U14), Szabanin Natália, Badics Mila, Kántor Anna (U16), Gécsek Fanni, Menyhárt Evelin, Reichert Lili (U18) keretből válogathatott Enyedi János csapatkapitány.

FaLang translation system by Faboba
A tenisz-palya.hu évkönyve – 2018

Pályakereső