A keddi közgyűlésről készült részletes tudósításunkban beszámoltunk arról, hogy lemondás miatt megürült egy hely az MTSZ elnökségében, s a poszt betöltéséről szavaztak a tagok.

A három jelölt közül Molnár György kapta a legtöbb voksot.

Őt mutatjuk be olvasóinknak.

Piros Zsombor: mindig kizárólag arra a pontra kell koncentrálni, amelyiket éppen megjátszom

Az még nem dőlt el, hogy a fő- vagy a selejtezőtáblára kap-e szabadkártyát a 19 esztendős junior Grand Slam-győztes Piros Zsombor a budapesti ATP-viadalon, mégis a legnagyobb örömmel várja Hungarian Open rajtját.

A két és fél hónapja Spanyolországban edző fiatal játékos a rangos tornán végre élesben próbálhatja ki az akadémián tanultakat. S nem utolsósorban újra láthatja családját, amelynek hiányát viselte legnehezebben az eltelt időszakban.

 

Hatalmas tömeg gyülekezett kedden kora reggel a Hotel Duna Intercontinental előadótermében a Magyar Tenisz Szövetség közgyűlésére.

A várakozók között nagy számban képviseltették magukat a Tiszta Tenisz-kitűzővel felsorakozott tábor tagjai, akik a transzparencia jegyében megújulást szorgalmaztak az elmúlt hónapokban. Ilyen kitűzőt viselt az úszólegenda Darnyi Tamás és Gécsek Tibor olimpiai bajnok kalapácsvető is.

Az elhúzódó regisztráció miatt fél tíz után kezdődött a kilencre hirdetett összejövetel. Az EMMI és a MOB küldötteivel, a klubok képviselővel, a tévésekkel, az írott sajtó képviselőivel együtt háromszáznál is többen voltak a teremben.

Salakanyag: zavaros belharc a Hungarian GP körül. Ezzel a címmel írt korrekt összefoglalót a napokban az nso.hu a nyári WTA-viadal keszekusza történetéről.

Javasoljuk azonban a cikkhez kapcsolódó kommentek tanulmányozását is. Ezek az bejegyzések túllépnek a WTA-verseny ügyén, s a kedden esedékes MTSZ-közgyűlés kapcsán sárdobálás és személyeskedés nélkül, objektív módon - de nem feltétlenül a szövetség álláspontját tükrözve - igyekeznek képet adni arról, mi is zajlik napjainkban a magyar teniszben.

Mert ezt sem könnyű megérteni...

FaLang translation system by Faboba
A tenisz-palya.hu évkönyve – 2018

Pályakereső