A kilenc regionális versenyből, valamint a budapesti döntőből álló XV. Menedzser Teniszbajnokság sorozata Százhalombattán folytatódott.

A gazdag teniszmúlttal rendelkező város első ízben rendezett menedzser-versenyt. Helyszín a Városi Szabadidő Központ nemrég felújított, lelátós teniszcentruma volt.

A résztvevők számában érződött a négy napos ünnep hatása, de így is több helyszínről, Agárdról, Budapestről, Dunaújvárosból, Érdről, Martonvásárból és Székesfehérvárról érkeztek üzletemberek Battára, hogy a verőfényes időben összemérjék erejüket.

Az ünnepélyes megnyitó során Hámori Tamás alapító-versenyigazgató köszöntötte a versenysorozatba most először bekapcsolódó sportolókat. Felhívta a figyelmet a hátralévő szeptember 7-i kecskeméti, a 21-i gödi, majd az október 5-i budapesti állomásokra, amelyeken elért eredmények még érdemben befolyásolják majd a végső pontverseny kialakulását. Ezt követően Dénes Tibor, a helyi klub vezetője ismertette a sorsolást és a játékrendet.

A résztvevők hármas csoportokban kezdték meg a küzdelmeket és a csoport győztesek újabb körmérkőzésen döntötték el a végső eredményt. A nagy esélyes fehérvári vállalkozó páros László Csaba és Csukovics Gábor könnyedén verte összes ellenfelét és az idei harmadik győzelmét szerezte meg. Ezzel a duó megerősítette vezető helyét a pontversenyben. Második a Szalai András, Dávid Cintia vegyes pár, míg a harmadik helyezett a helyiek legjobbja a Mikus Zoltán, Komlosi Csaba páros lett.

 

batta 2

 

A második helyezettek összecsapását két pesti családi pár vívta, amelyet nagy küzdelemben a pesti Tomori Tamás, a BENUSZ ügyvezetője és fia Benedek nyerte az Amberger Árpád, a Globomax vezérigazgatója és lánya Hanna alkotta pár ellen. A harmadik helyezettek körmérkőzésén az érdi Bradács Zoltán és a battai Pesti Zsolt menedzser páros lett a legjobb.

Az ünnepélyes eredményhirdetéskor az egyes körmérkőzések győztesei Szűcs László érdi kerámikus mester jelenlétében az általa erre az alkalomra készített egyedi vázáit kapták kézhez. A verseny első helyezettje ezen kívül a Chivas whisky , a többiek a Béres Porcerő, a Panda Security  és az Extrametál ajándékcsomagjait, továbbá a Piac&Profit éves előfizetését kapták ajándékba. Minden résztvevő a Pauker Nyomda díszes oklevelét is megkapta. A díjakat Dénes Tibor és Hámori Tamás adták át.

A versenyigazgató a verseny befejezésekor ezúttal is köszönetet mondott a Manager Open támogatóinak, így a fent már említetteken túlmenően a Danubius Hotels Groupnak , a Foxconnak,  a KPM-nek, a Viszlo-Transnak, az Óramű Kft-nek, a Parfüm Line Kft-nek, a Jó autók. hu internetes cégnek, és az SSP Group-nak . A jelenlévők a nap folyamán érdeklődéssel lapozgatták a kihelyezett szakmai kiadványokat és magazinokat (Béres Egészség , ITBusiness,  Behaviour, Piac & Profit).

 

batta 1

FaLang translation system by Faboba

Pályakereső