A Balaton-parti település árnyat nyújtó kedves teniszklubja hagyományosan megrendezi a Szigliget Open amatőr viadal küzdelmeit.

Az idei verseny közel száz résztvevővel zajlott.

Már szervezik a 2020 augusztusában esedékes következő tornát.

A Szigliget Open 2019 szereplői - Fotó: Facebook

 

Werner Blödorn, a házigazda tudósította honlapunkat az idei versenyről, mely – mint megtudtuk – közel száz résztvevővel zajlott, a tíz esztendőstől a 90 évesig (!) volt résztvevője a mezőnynek.

A szigligeti kikötővel szemközt található négy jó minőségű salakpálya, hanem az igényesen berendezett klubház is kellő vonzerő minden esztendőben, no meg a barátságos rendezők, akik invitálására nem csupán a tóparti településen nyaralók, hanem távolabbi helyszínekről érkezők is ott voltak a mezőnyben.

 – Köszönjük, hogy részvételükkel megtiszteltek bennünket. Nagy csatákkal, szép labdamenetekkel, meglepő eredményekkel tették újra emlékezetessé kedvelt versenyünket.
Érdemes már most bejegyezni a jövő évi versenyt a naptárba: 2020 augusztusának első hétvégéjén is szeretettel várunk Szigligeten mindenkit, a régi teniszbarátainkat, s azokat is, akik csak akkor döntenek majd arról, hogy kipróbálják a sajátos szigligeti teniszes atmoszférát – mondta Werner Blödorn.

 

szigliget

FaLang translation system by Faboba
A tenisz-palya.hu évkönyve – 2019

Pályakereső