A két kecskeméti menedzser előbb átúszta a Balatont, majd Bogláron kocsiba ült, s rövid utazás után Siófokon indult a tenisztornán.

A 2019. évi országos menedzser teniszbajnokság, a Manager Open győri, nyíregyházi, fehérvári, tordasi versenyét követő újabb állomása Siófok volt, amely ezúttal hatodszor lett a házigazdája a bajnokság egyik versenyének.

 

A helyszín a Siófoki Spartacus Sportegyesület hangulatos pályái voltak, amelyek szerencsére igen közel vannak a vízparthoz. A Balaton melletti településeken, Siófokon, Balatonszéplakon, Zamárdiban vagy Kenesén nyaraló pesti üzletemberek közül sokan neveztek a már rendszeresen induló agárdi, fehérvári, móri, kecskeméti és nyíregyházi menedzsereken túlmenően.

Az ünnepélyes megnyitó alkalmából Hámori Tamás alapító-versenyigazgató elmondta, hogy az őszi szezon egy új állomással bővül, a gödi Fenyves Klub lesz a színhelye a szeptember 21-i fordulónak. A Manager Open saját honlapja jelenleg fejlesztés alatt van, így az éves versenynaptár illetve az egyes viadalok beszámolói a Magyar Tenisz Szövetség honlapján a szabadidő tenisz oldalon olvashatók.

Külön üdvözölte Bíró Orsolyát és párját, Ried Márkot, a Janssen Kft., illetve a Piaggio Group kereskedelmi vezetőit, Somos Andrást az ATV ismert riporterét, valamint Süli Ferencet, a Balatoni Futár havi magazin tulajdonos-főszerkesztőjét, akik első alkalommal vettek részt az immár tizenötödik szezonját futó Manager Open tornán. Érdekesség, hogy további négy vegyes páros, valamint egy pesti apa-fia családi pár is játékra jelentkezett.

Ezt követően Gyarmati László, a Siófok-térség Helyi Érték Egyesület és egyúttal a helyi főszponzor, a Lido Home Ingatlan iroda nevében kívánt jó játékot és kellemes itt-tartózkodást a megjelent játékosoknak.

A résztvevők négy csoportban mérkőztek meg egymással. Érvényesült a papírforma, mert mindenütt a kiemelt játéktudású párok végeztek az első helyen, de ezúttal a csoport második helyezettjei is továbbjutottak.

Nagy érdeklődés kísérte az elődöntőket, ahol éles küzdelmet vívtak a résztvevők. Így Szalai András, Dávid Roland káefté-tulajdonosok nagy csatában nyertek a győri verseny győztesei, a pesti Juhász István, Vitsek Iván páros ellen, míg a legutóbbi tordasi tornát megnyerő fehérvári László Csaba, Csukovics Gábor könnyebben tudták a döntőbe jutást kiharcolni a kecskeméti menedzser pár, Tóth Balázs, Fekete Zsolt (Szentkirályi Ásványvíz) ellenében. A döntőt szoros mérkőzésen a László, Csukovics páros nyerte a Szalai, Dávid duó ellen ezzel megerősítették első helyüket a pontversenyben. A harmadik helyért folyó csatában a Tóth,Fekete pár győzedelmeskedett Juhászékkal szemben.

A vigaszversenyen első helyet a helyi Nagy Árpád, Tóth Ákos kettős, a második helyet a reggel még a Balaton-átúszást is teljesítő kecskeméti Szücs Enikő, Bori Imre pár szerezte meg, harmadik pedig a Proksa Ervin, Somogyvári Csaba hazai páros lett.

A győztesek és a helyezettek a már megszokott nívós díjak, mint a Chivas whisky, a Béres Rt. termékei, a MOB évkönyvek, a Panda Security Kft., továbbá az Extrametál csomagjai mellett örömmel vették át a helyi támogatók, így a Balatoni Hajózási Zrt, a Balatonpress Könyvkiadó Kft., és a Galérius Fürdő által felajánlott ajándékokat. Emellett az összes résztvevő megkapta a Pauker Nyomda névre szóló művészi okleveleit is.

Az ünnepélyes díjkiosztás alkalmából Hámori Tamás köszönetet mondott a versenysorozat eddig még nem említett, további támogatóinak (KPMG, Parfüm-Line Kft., Foxton, Új Autó-Kft., Viszló Trans, Óramű Kft., Benusz Kft., Danubius és SSP Group). Külön is megköszönte Gyarmati László szervező munkáját. A viadal alatt sokan érdeklődve tekintettek be az ott kihelyezett ITBusiness, Behaviour és a Piac & Profit üzleti magazinok aktuális cikkeibe.

FaLang translation system by Faboba
A tenisz-palya.hu évkönyve – 2018

Pályakereső