A labdarúgó Európa-bajnokság és az olimpia után újabb giga sporteseményt sodort el a járvány.

Szerda délután hivatalosan is bejelentette a wimbledoni tenisztornát szervező All England Club (AELTC), hogy az idei versenyt a koronavírus-járvány miatt nem rendezik meg.

Az idei tornát június 29-július 12. között rendezték volna.

A koronavírus járvány idejére az ITF Academy ingyenesen elérhetővé teszi a 340 videóból, cikkből, tanulmányból álló gyűjteményét - segítve ezzel nem csupán az edzőket, de a szülőket, gyermekeket is.

A hazai szövetség is publikussá tette a korábbi konferenciái több előadását. Ez az igazi válasz a járvány okozta helyzetre.

Miközben sorra zárnak be a pályák, s csak kevés helyen lehet kockáztatni magunk s a környezetünk egészségét, van ötlet is arra, miként tarthatjuk karban tenisztudásunkat.

A Molnár Teniszakadémia videója a gyerekeknek mutat be néhány olyan gyakorlatot, melyet a kertben, vagy - szülői hozzájárulás után - akár a lakásban is alkalmazhatunk.

Két napos rátartással reagált az Operativ Törzsnek a kijárási korlátozással kapcsolatos rendeleteire a Magyar Tenisz Szövetség.

Az MTSZ azonnali véleménye  szombaton az volt, hogy a szövetség "nem kompetens" a koronavírussal kapcsolatos döntés értelmezésében. Hétfőn viszont a szabadtéri pályák mielőbbi megnyitását szorgalmazza.

Szubjektív véleményünk: egyik reakció rosszabb, mint a másik.

FaLang translation system by Faboba

Pályakereső