Tovább tart a teniszháború, mely a budapesti WTA-verseny rendezése kapcsán lángolt fel (ismét), ám a valóságban jóval több annál, s még nem is csupán a Márky-Richter csatának minősíthető, hanem a hazai teniszgazdálkodás alapjait érinti.

Változtatás nélkül közöljük a napokban megjelent két írást. A szövetségi honlapon Richter Attila főtitkár véleményét idézi az aláírás nélküli cikk, a 24.hu portálon pedig a Márky Jenőt faggatja a korábbi öttusa világbajnok és Nemzeti Sport-főszerkesztő, Kálnoki Kis Attila.

Tovább tart a teniszháború, mely a budapesti WTA-verseny rendezése kapcsán lángolt fel (ismét), ám a valóságban jóval több annál. Még nem is csupán a Márky-Richter csatának minősíthető, hanem a hazai teniszgazdálkodás alapjait érinti.

Változtatás nélkül, egymás után közöljük a napokban megjelent két írást. A szövetségi honlapon Richter Attila főtitkár véleményét idézi az aláírás nélküli cikk, a 24.hu portálon pedig a Márky Jenőt faggatja a korábbi öttusa világbajnok és Nemzeti Sport-főszerkesztő, Kálnoki Kis Attila.

Tavaly nyáron költözött Debrecenből Fótra az idei korosztályos bajnokságon három aranyérmet szerző Matkó Réka.

A Future Tennis Teamben új otthonra lelt 16 éves játékos ugyan pillanatnyilag lépéshátrányban van a legjobbakkal szemben, ám edzője, Horváth Henrik szerint kiváló hozzáállása révén ezt le fogja tudni dolgozni.

A nemzetközi versenyrutin az, ami most mégis a leginkább hiányzik számára.

Manacorban, a Rafa Nadal Tennis Academy vendége volt a napokban a Magyar Speciális Olimpia Szövetség válogatottja.

Az értelmi fogyatékossággal élő sportolók számára szervezett spanyol nemzetközi teniszbajnokságon meghívottként az olasz és a magyar küldöttség is részt vehetett.

Delegációnk remekelt a 90 résztvevőt felsorakoztató mezőnyben.

FaLang translation system by Faboba
Federer és Nadal

Pályakereső