Chen Dazhi és Vlaszák Géza, a 65+ korosztály elődöntősei

Nagyszerűen sikerült a 35 éven felüli korosztályok idei Budapest-bajnoksága.

Nagy mezőnyök vettek részt az Építők népligeti sporttelepén rendezett versenyen, melyen a nyílt kiírás alapján bárki indulhatott.

 

Az umagi ATP-tornán kedden hét meccslabdát hárítva nyert, szerdán két tie-break szettel megspékelt maratoni mérkőzésen győzött.

A tavaszi budapesti ATP viadal döntőse, a 6. helyen kiemelt Filip Krajinovics elleni siker igazán nagy bravúr.

Akárhogy is alakuljon a folytatás: remek nyári sorozatot tudhat maga mögött Ati.

A 45 év feletti férfi párosok eredményhirdetése

Debrecenben a Mozgó Cívisért Közhasznú Egyesület és a DUSE (Debreceni Utánpótlás Sport Egyesület) immár második alkalommal adott otthont a szenior vidékbajnokság mérkőzéseinek.

Hasonlóan az elmúlt esztendőhöz, ismét jól sikerült versenyt rendeztek a DEAC Dóczy József utcai sporttelepének pályáin.

Balázs Attila, Szendrei Dániel és Balázs György Wimbledonban

A 2003-as junior Roland Garros páros tornájának győztese, Balázs György ma már a Budai Tenisz Centrum fiataljainak igyekszik átadni tapasztalatait.

A felnőtt világranglista 480. helyéig jutott teniszezőt a sérülések és a támogató csapat hiánya hátráltatta abban, hogy a kiugró korosztályos sikereket követően kiemelkedő felnőtt karriert fusson be.

Balázs György őszintén beszélt honlapunknak, a felnőttek közé átlépés buktatóiról, pályafutása tanulságairól, öccse, Attila sikereiről és jövőbeni terveiről.

FaLang translation system by Faboba
A tenisz-palya.hu évkönyve – 2018

Pályakereső