Az idei bemutatkozást követően 2020 januárjában ismét megjelenik a tenisz-palya.hu évkönyve.

A portál legérdekesebb cikkei és sok-sok fotó mellett igyekszünk teljes eredménylistát adni - a korosztályos és felnőtt bajnokságok, csapatversenyek mellett a Budapest-bajnokság, a szenior tenisz, a padel és a strandtenisz eredményei, névsorai is megtalálhatóak lesznek az évkönyvben.

Jancsó Miklós és Nagy Zoltán

A magyar teniszéletben gyakran hiányolt összefogásra találtunk példát a Park Teniszklubban, amikor a Fucsovics Mártont irányító edzőpárossal beszéltünk az együttműködés részleteiről.

Jancsó Miklós örül Marci motiváltságának és profizmusának, ugyanakkor állóképességének fejlesztésére hívta fel a figyelmet. Nagy Zoltán szerint a magyar éljátékos az utóbbi időben nem volt kellőképpen összeszedett, jóllehet szereti és igényli is a határozott kereteket.

A Play and Stay csapatbajnokság döntőjébe három együttessel érkező Tenisz Műhely sem a leányok, sem a fiúk mezőnyében nem talált legyőzőre.

A tabáni egyesület nemcsak a náluk folyó minőségi szakmai munkáról, de a remek csapatszellemről is tanúbizonyságot tett a Nemzeti Edzésközpontban.

Hornok Miklós - Fotó: sportmonitor.info

A minőségi munkát tartja ma is mércének az Egyesült Államokban élő Hornok Miklós, korábbi magyar bajnok, utánpótlás- és felnőttválogatott szövetségi edző, Davis Kupa kapitány. Riportunkban beszél a regionális központok fontosságáról, a jó szakemberek megbecsüléséről, az eredményességhez szükséges tervezettségről és szigorról éppúgy, mint az ütőképes második és harmadik vonal, vagyis a konkurenciaharc szükségességéről.

FaLang translation system by Faboba
A tenisz-palya.hu évkönyve – 2019

Pályakereső