Ősszel a kazah fővárosban, Nur Sultan ATP viadalán volt magyar tornaigazgató az MTSZ főtitkári posztjáról távozásra 2020 februárjában felszólított Richter Attila személyében, most az idei április belgrádi versenyek kiemelt posztjai között található magyar megbízott, Tamás Krisztina.

Az MTSZ korábbi marketing- és kommunikációs igazgatója fontos szakmai feladatokat kapott a szerbiai tornákon.

Fucsovics Márton és Tamás Krisztina - Fotó: Móricz István,borsonline.hu, 2018

 

(tenisz-palya.hu) * Tamás Krisztina a Magyar Tenisz Szövetség előző adminisztrációja idején számos feladatot betöltött az MTSZ-nél. Az irodai tevékenység második emberének, a főtitkár abszolút bizalmasának számított, szakmai és pénzügyi téren egyaránt. Hivatalos beosztása a marketing és kommunikációs ügyek intézése, szervezése, felügyelete volt, de gyakorta láttuk nézőtéri bemondóként, sajtótájékoztatók vezetőjeként, s a hazai nemzetközi viadalokon közreműködött versenyszervezőként, szülővárosában, Győrött pedig ITF viadal tornaigazgatójaként is. Még a főtitkár 2020-as februári kényszerű lemondását/lemondatását megelőzően távozott a szövetségi alkalmazottak köréből, s rövid ideig Spanyolországban élt. Jelenleg a Nézőpont Intézet Nonprofit Kft. sajtósának munkakörét töti be a magyar tulajdonú kutató és elemző szervezet honlapjának adatai szerint.

A teniszhez kötődő kapcsolata sem szakad meg: korábbi főnökéhez, bizalmas üzlettársához hasonlóan ő is jól kamatoztatja az MTSZ évek alatt megszerzett kapcsolati tőkéjét. Aprilis közepén a Serbia Challenger Open salakpályás viadal második számú embere lesz a tornaigazgató Djordje Djokovic mögött, a hónap végén pedig, szintén a belgrádi Novak Tennis Centerben a Serbia Open ATP250-es versenyen Assistant Tournament Director feladatot lát el a világelső teniszező öccsének irányításával.

 

belgrad atp ds

 

belgrad ch

Kapcsolódó cikkünk:

http://tenisz-palya.hu/hirek-erdekessegek/1497-felfele-bukott-a-menesztett-fotitkar

FaLang translation system by Faboba

Pályakereső