A szövetség informatikai megújulásának előharcosa a Játékvezető és Versenybíró Bizottság, mely saját erőből, saját ötlet alapján olyan honlapot készített, mely nem csupán az érdekelt szakemberek, de az edzők, szülők, játékosok számára is hasznos és rendszeres olvasmány lehet, ugyanis állandóan frissülő cikkei, dokumentumai pontos tájékoztatást adnak a hazai versenyekkel kapcsolatban.

Tessék feljegyezni, megnyitni, olvasni: jvb-tenisz.hu!

 

tenisz-palya.hu/MTSZ * Az új honlap, a jvb-tenisz.hu nem csupán az aktuális eseményekkel kapcsolatban ad hírt, hanem ismerteti az érvényben levő rendelkezéseket, a versenyek rendezésével kapcsolatos szabályokat (például: a sétálóbíró feladatai, járványügyi korlátozások, zártkapus versenyek, Covid-protokol, Play&Stay versenyek felfüggesztésére vonatkozó rendelkezések).

Szűk szakmai kérdésnek tűnik, pedig a tenisztársadalmom minden tagját érdekelheti, hogy melyek a bíróküldési elvek, mit tartalmaz játékvezetőink, versenybíróink etikai kódexe.

A letölthető dokumentumok között van többek között a játékvezető nélküli mérkőzések lebonyolításakor érvényes útmutató, s az ITF 2021-ban érvényes szabályrendszere angolul, s magyar fordításban is.

A honlap bemutatja a JVB-tagjait és a testület munkáját segítő szakértői csapatot.

FaLang translation system by Faboba

Pályakereső