Több mint négyórás maratoni üléssel nyitotta a 2021-es évet szerdán az MTSZ elnöksége.

A testület elfogadta „A jövő útja” elnevezésű sportszakmai koncepciót és a hozzá kapcsolódó struktúrát.

 

tenisz-palya.hu/MTSZ * A magyar tenisztársadalom valamennyi résztvevőjének véleményét figyelembe vevő program hosszú hónapok egyeztetése után vált véglegessé. December 1-jén az elnökség egy külön munkacsoportot is kijelölt az anyag végső továbbfejlesztése, kiegészítése céljából. Schmitt Gréta, Markovits László, Nagy Zsolt, Noszek Péter és Vágó László elnökségi tag, valamint az ellenőrző bizottság vezetője, Homonnay Géza volt a csoport tagja.

− A határozatot méltán nevezhetjük mérföldkőnek, hiszen ez alapján immár minden szükséges jóváhagyás birtokában indulhat el az új vezetés által elképzelt, érdemi sportszakmai munka a megújulás jegyében – mondta el honlapunknak az ülés kapcsán Markovits László, az MTSZ alelnöke, hangsúlyozva, hogy ahogy  Lázár János elnök is fogalmazott, az elfogadott anyag társadalmasítva lett, tehát a bizottságok, a szakemberek és a tagszervezetek javaslatait is maximálisan figyelembe vették az elkészítése során. − Az új főtitkárt, Sütő Csillát bíztuk meg azzal, hogy a koncepcióból olyan verzió készüljön, amely hamarosan a szövetség honlapjára is felkerülhet.

A szerdai ülésen Sávolt Attila szakmai igazgató felhatalmazást kapott arra, hogy az új koncepció és struktúra alapján megkezdje a tárgyalásokat a kiválasztott szakemberekkel. A főtitkár pedig a sportigazgatóval szorosan együttműködve az új irodai struktúra kialakításáért felel, amely szintén téma volt az elnökségi ülésen. 

FaLang translation system by Faboba

teniszlexikon – rendelje meg itt online

Pályakereső