Lezárult a Magyar Tenisz Szövetség főtitkári posztjára kiírt pályázat határideje.

Postabontás után kiderült, nyolcan adták be jelentkezésüket.

Kedden ugyan lesz egy előre nem tervezett elnökségi ülés, ám ebben az ügyben várhatóan a korábban meghirdetettek szerint, a decemberi eleji ülésen születik döntés.

Markovits László: "Erős mezőny jött össze"

 

tenisz-palya.hu/MTSZ * Az új elnökség csapatépítése során nemrégiben a NEK ügyvezetői posztjára kiírt pályázat eredményét hirdették ki - mint arról már hírt adtunk, az egykori Davis Kupa-játékos dr. Nagy Viktor vette át a posztot Pap Zsolttól.

November 19-én a főtitkári posztra kiírt pályázat jelentkezési határideje zárult le.

- Nyolc pályázat érkezett. Igen erős mezőny gyűlt össze. A konkrét nevekről nem tudok beszámolni, mivel előzetesen nem kértünk adatvédelmi beleegyezést a jelentkezőktől - mondta megkeresésünkra Markovits László, az MTSZ szakmai alelnöke. - A következő feladat, hogy az elnökség döntsön arról, ki kapja a megbízást. A keddi online ülésünkön ez lesz az egyik téma, ám aligha valószínű, hogy már most határoznánk, de a december 1-jén esedékes újabb összejövetelünknök vélhetően be tudunk számolni arról, ki kapja a megbízást.

Az alelnök szólt arról is, hogy az esztendő utolsó heteire rengeteg feladatuk maradt, hiszen a múlt lezárása több pénzügyi, szakmai és személyi döntéssel jár együtt, ugyankkor nem állhat meg a munka, s a bizottságokkal egyeztetve a jövő építésére is figyelniük kell, már az új tervek alapján, adott esetben az új kollégák részvételével.

- A következő pályázati határidő november 23., hétfő. Eddig várjuk a válogatott edzői posztjaira a pályázatokat. Sávolt Attila szakmai igazgató a december 1-jei elnökségi ülésre terjeszti elő a javaslatait, s ezeket megvitatva dönt majd az elnökség a szakvezetői megbízásokról - mondta Markovits László.

 

FaLang translation system by Faboba

teniszlexikon – rendelje meg itt online

Pályakereső