A szövetségi székháznak is otthont adó Mikovinyi utcai épületet működtető Nemzeti Edzésközpont Kft. ügyvezetői posztjára lezárult a pályázatok beadási határideje.

A beérkezett dokumentumokat a szövetség Infrastrukturális Fejlesztésekért Felelős Bizottsága értékelte, s az előterjesztésük alapján az MTSZ elnöksége döntött az új vezető személyéről.

 

Tenisz-palya.hu/MTSZ * Az MTSZ 101/2020. (11.03.) sz. Eln. Határozata rögzíti, hogy az elnökség döntése értelmében a NEK Kft. ügyvezetői posztjára a győztes pályázatot dr. Nagy Viktor Levente nyújtotta be. Az elnökség felhatalmazza az elnököt, illetve a főtitkárt, hogy intézkedjen a jelen határozatban foglaltakkal összefüggésben szükséges – elsősorban társasági jogi, illetve munkajogi - lépések és jognyilatkozatok megtétele ügyében.

A 49 esztendős, jogászdoktori, valamint edzői és sportszervezői végzettséggel rendelkező, három gyermeket nevelő Nagy Viktorról a tenisztársadalom tudja, hogy versenyzőként, edzőként és sportvezetőként is egész életét a sportág vonzásában töltötte.

Tizenkét éves korától valamennyi korosztályos válogatottban szerepelt, ifjúsági magyar bajnok (1988), míg a felnőtteknél 1994-ben volt Ob-győztes. Párosban háromszor, csapatban a Vasas együttesével ötször, a Hódmezővásárhely játékosaként hat alkalommal ünnepelhetett aranyérmet. A Davis Kupa-válogatottban 1990–1995 között szerepelt, 1993-ban az argentinok legyőzésével a DK világcsoportjába jutott, s a franciák ellen szerepelt együttesnek is tagja.

Edzőként dolgozott Kapros Anikóval 2000–2004 között, aztán ügyvezető volt a Vasas Folyondár utcai tenisztelepén, 2018-tól pedig az MTK edzőjeként a Park TC pályáin tevékenykedett.

FaLang translation system by Faboba

teniszlexikon – rendelje meg itt online

Pályakereső