Sávolt Attilát szakmai igazgatónak, Bardóczky Kornélt fejlesztési igazgatónak választotta meg az MTSZ elnöksége.

Információink szerint más személyi döntések is születtek, több munkatársától megválik az iroda, a főtitkári posztra pedig pályázatot írnak ki.


Sávolt Attila korábbi top 100-as Davis Kupa-játékos és kétszeres magyar bajnok irányítja a jövőben a szövetség szakmai munkáját. A 15 esztendős Davis Kupa-válogatottságával hazai rekordernek számító Bardóczky Kornél háromszoros egyéni és hatszoros páros magyar bajnok új pozícióra érkezik, fejlesztési igazgatóként tevékenykedik dolgozik a következő időszakban. A két sportvezető megbízatása első körben 2021. január 31-ig szól.

Az MTSZ irodában tevékenykedik a jövőben Györe Zsuzsanna, aki 19 esztendőn át volt a Magyar Vízilabda Szövetség gazdasági vezetője, technikai igazgatója.

A további személyi kérdéseket illetően próbáltunk informálódni Juhász Gábor főtitkárnál.  A honlapunkon megjelent csütörtök esti  információkat pénteken reggel ő is megerősítette: az iroda alkalmazottai közül korábban Zádor Péter és Göböl Márk, csütörtökön pedig Bakati Mária, Bor Péter, Csányi-Tóth Mónika, Droppa ErikaKiss Gabriella  és Molnár Zoltán munkaviszonyának megszüntetését is bejelentették. Már korábban pályázatot írtak ki a Nemzeti Edzésközpont Kft. ügyvezetőjeként eddig dolgozott Pap Zsolt pozíciójára. Az elmúlt időszakban sportigazgatói feladatkört betöltő Pelva Gábor marad az MTSZ-nél, s edzőképzési igazgató pozícióban dolgozik tovább.

A tenisz-palya.hu úgy tudja, hogy a februárban Richter Attila menesztése után megüresedett főtitkári posztra kijelölt Juhász Gábor munkakörére is pályázatot írnak ki a napokban.

Az MTSZ elnöksége elfogadta az új sportszakmai koncepció ITT OLVASHATÓ irányelveit és a hozzá kapcsolódó javasolt költségvetést is, amelyet Markovits László szakmai alelnök terjesztett be a testület elé. Az elnökség szintén elfogadta az újonnan felálló bizottságok ITT OLVASHATÓ általános ügyrendjét.

A következő, november 3-i ülésig az MTSZ szakmai vezetése és a bizottságok kidolgozzák a programok részleteit, s a december 2-án esedékes utolsó elnökségi ülésen jóváhagyás esetén pedig 2021-től már e keretek között folytatódhat a szakmai munka és a megújulás.

 

000017752 clipboard01.jpgSávolt Attila és Bardóczky Kornél

FaLang translation system by Faboba

Pályakereső