A Davis Kupa-rekorder egykori válogatott teniszező korábban jelezte, hogy elindul az elnökválasztáson.

Bardóczky Kornél most úgy döntött, nem adja be a pályázatát – támogatóit azonban megnyugtatja, hogy a formálódó MTSZ szakmai vezetésében tud olyan szerepet vállalni, ahol koncepcióit, céljait maradéktalanul megvalósíthatja.

 

A honlapunkhoz eljuttatott közleménye:

„Szeretném megköszönni a Tiszta Tenisz, a Vidéki Tenisz és a Teniszezők a Teniszért mozgalmak képviselőinek, hogy a május 30-án megtartott közös megbeszélésen bennem látták azt a személyt, akit a Magyar Tenisz Szövetség tisztújító közgyűlésén elnökjelöltként kandidálnak.

Szintén szeretném megköszönni a bizalmat azoknak a tagszervezeteknek, klubvezetőknek, szakembereknek és teniszszülőknek, akik üdvözölték az én szerepvállalásomat és a támogatásukról biztosítottak.

Korábban hallani lehetett, hogy a kormány oldaláról érkezhet egy tekintélyes jelölt, Lázár János. Amikor Lázár Úrral megkezdtük az egyeztetéseket, már az első találkozók alkalmával látszott, hogy az elképzeléseink sok esetben megegyeznek.

Mindketten egy nyugodt, békés, a munkára erősen épülő jövőképet fogalmaztunk meg az MTSZ, valamint a magyar teniszélet valamennyi szegmensében, amiben a szakmaiság mindenek felett áll. Így szűk két hónap után az a konszenzus született meg, hogy egyesítjük erőinket és közösen fogunk dolgozni a magyar tenisz megújulása érdekében.

Ez azt jelenti, amennyiben Lázár János a hétfői közgyűlésen megkapja az elnöki felhatalmazást, abban az esetben én az MTSZ szakmai munkájában fogok aktív szerepet vállalni.

Az engem támogatóknak a leghatározottabban ígérhetem, hogy ahhoz a szakmai koncepcióhoz, amit a jelöltségemet követően felvázoltam, maradéktalanul tartani fogom magam és minden erőmmel azon leszek, hogy legjobb tudásom szerint a magyar teniszt segítsem.

Bardóczky Kornél”

FaLang translation system by Faboba

teniszlexikon – rendelje meg itt online

Pályakereső