Nyomtatás

A tavalyi bemutatkozást követően 2020 januárjában ismét megjelenik a tenisz-palya.hu évkönyve.

A portál legérdekesebb cikkei és sok-sok fotó mellett igyekszünk teljes eredménylistát, évzáró ranglistákat adni - a korosztályos és felnőtt bajnokságok, csapatversenyek mellett a Budapest-bajnokság, a szenior tenisz, a padel és a strandtenisz eredményei, névsorai is megtalálhatóak az évkönyvben.

A debreceni U14-es Ob dobogósai már kézhez kapják.

 

A 216 oldalas hiánypótló könyv, a sok fotó összegzést ad a mögöttünk levő esztendőről - évek múltán is visszatekinthetünk arra, miként nézett ki az L14-es korcsoport 2019-es hazai rangsora, milyen összetételben nyert bajnokságot az F18-as csapat, milyen helyezésekkel zárták az évet az ITF-ranglistán szereplő magyar szeniorok, kik szerepeltek a Budapest-bajnokság férfi III/B osztályában győztes Kőér Ákos együttesében...

A január 11-15. közötti debreceni Unideb Kupán, a 14 éves korosztály országos bajnokságán (támogatók: Debreceni Egyetem, Global Sport Kft., Pulastic, GreenSet, Farmmix, HUNÉP) az eredményhirdetésre már ott lesz a cívisvárosi Dela Kft. nyomdájából frissen érkező Évkönyv. A kiadvány a tavalyihoz képest dupla terjedelemben jelenik meg, de ebben az évben is változatlan áron, 1490 forintért vásárolható meg a kiadótól. Sőt!

A január 15-ig előzetesen feliratkozók 1000 forintért kapják majd kézhez, szintén utánvétes szállítással.

Jelentkezés a tenisz-palya.hu Facebook oldalán (Teniszpálya-katalógus), vagy a kiadó (RedaktorSport Bt.) e-mail címén: arvays@gmail.com

Nem csupán az érintett játékosoknak, az interjúk szereplőinek lehet kedves emlék a 2019-es esztendő hazai tenisztörténetét summázó könyv, de ajánljuk a klubok, a versenyrendezők figyelmébe is, hiszen díjazásként is nagyszerűen hasznosítható - a 2019-es korosztályos magyar bajnokságon a nyíregyházi rendezőktől a dobogós helyezettek kapták ajándékba a könyvet.

FaLang translation system by Faboba