A tenisz-palya.hu szerkesztősége sikerekben, örömökben gazdag 2020-as esztendőt kíván a sportághoz kötődő valamennyi játékosnak, szüleiknek, edzőiknek, a tenisz szolgáló klub- és sportvezetőnek - mindenkinek, aki e csodás játék családjához tartozik.

 

Honlapunk közeledik a harmadik születésnapjához, s szerkesztőségünk igyekszik folyamatosan kiszolgálni az olvasói igényeket, a hazai teniszsport teljes bázisát bemutatva. Olyan területeknek is megjelenési lehetőséget igyekszünk adni, amelyek a napi sajtóban, vagy az internetes portálokon keveset, vagy egyáltalán nem szerepelnek. Ezért koncentrálunk cikkeinkben az egészen fiatal teniszezőkre, a tizenéves korosztályra, az edzői munka részleteire, az amatőrök versenyzésére, a kis egyesületek, az utánpótlásnevelő szakosztályok tevékenységére, valamint a legnagyobb hazai "teniszklub", a sportág fontos bázisát jelentő veterán szövetség rendezvényeire.

Nyitni is szeretnénk: várjuk az ötleteket, a javaslatokat, az olvasói véleményeket, hozzászólásokat - honlapunk szerkesztési elveinek, a tisztességes tájékoztatásnak megfelelően, a bozótharcok elkerülésével, a sportágat javító, s előre mozdító szellemben.

Úgy tűnik, ez a hozzállásunk sok sporttársunknál meghallgatásra talált: honlapunk rendszeres napi látogatottsága folyamatosan növekszik, megközelíti az ezret, egyes cikkeink olvasottsága pedig alkalmanként tízezer fölé emelkedett. A Facebook oldalunkon már csaknem nyolcszáz követőnk van - havi hírlevelünk pedig immár 3738 teniszbarát címére viszi el legérdekesebb cikkeink ajánlóját.

Ők január 2-án kézhez kapják a következő, a 2020/1-es hírlevelet. A hónap közepén pedig megjelenik a most záruló esztendő magyar teniszsportjának summázata, a tenisz-palya.hu Évkönyve, mely az előző kiadáshoz képest dupla terjedelemben rengeteg cikket, fotót tartalmaz, s egybegyűjti az eredményeket és ranglistákat is. A könyv 1490 forintos ára nem változik, sőt: aki január 15-ig Facebook oldalunkon megrendeli, 1000 forint+postaköltségért kaphatja meg a kiadótól.

Reméljük, az Évkönyv elnyeri majd tetszésüket, s a 2020-as esztendő eredményei olyan bőségesek lesznek, hogy az év végén újabb terjedelmi- és példányszám növekedést kell jeleznünk a nyomdának.

Boldog Új Évet Kíván:
a tenisz-palya.hu csapata: Berendi Szilvia, Gy. Szabó Csilla, Németi Ilona és a főszerkesztő, Árvay Sándor

FaLang translation system by Faboba

Pályakereső