Néhány nappal 69. születésnapja előtt elhunyt Bogyó László, a Dunakeszi Teniszklub alapító-elnöke, az MTSZ vezetésében nyolc éven át elnökségi tagként tevékenykedő országosan is ismert, szeretett sportvezető.

Két héten át küzdött a kórral, ám szerdára virradó éjszaka örökre megpihent. A család és az ismerősök nagy gyászában osztozik a tenisz-palya.hu olvasótábora is.

Emlékét kegyelettel megőrizzük.

A fegyelmet és a türelmet tartja a siker zálogának Thomas Drouet, aki két hete Budapesten készíti fel tanítványát, Babos Tímeát az új szezon kihívásaira.

A francia szakember biztos a közös munka sikerében, hiszen a top 50-be vezető utat egyszer már megtették együtt.

Drout szerint egy jó edző legfontosabb tulajdonsága, hogy meghallgatja és megérti játékosát.

A korábbi Davis Kupa játékos Nagy Viktor néhány napja vette át a NEK ügyvezetői posztját, s rövidtávú feladatként a folyamatos és üzembiztos működtetés biztosítását tartja a legfontosabbnak.

Az egykori éljátékos aktív pályafutása befejezése óta is folyamatos kapcsolatban maradt a magyar tenisszel, s most is a sportág érdekei vezérlik.

Hétfőn este zárult annak a pályázatnak a jelentkezési határideje, mely a válogatott versenyzőkkel foglalkozó vezetői pozíciókra keres szakmai irányítókat.

A tervezett négy feladatkörre összesen tizennyolcan nyújtották be jelentkezésüket.

Örömteli az érdeklődés: a NEK ügyvezetői posztjára 6, a főtitkári pozícióra 8, a válogatott edzői pályázatra 18 jelentkezés érkezett, jelezve, hogy milyen sokan szeretnének részt vállani a magyar tenisz megújulásából.

FaLang translation system by Faboba

teniszlexikon

Pályakereső