A korosztályos magyar bajnokságok fedett pályás küzdelmeinek egyetlen vidéki helyszínén, Debrecenben a 14 esztendősök vetélkednek.

A lányok szerdán már a tornagyőzelemért csatáznak az Unideb Kupán: az 1. és a 2. kiemelt vívja a 10 órakor kezdődő döntőt.

A cívisváros remek csarnokában, négy pályán zajlik Debrecenben a 14 éves korosztály fedettpályás magyar bajnoksága, az Unideb Kupa.

Szigorú Covid-szabályok a belépéskor, papírforma-eredmények a játéktéren.

Munkaszeretetét és fegyelmezettségét tartják Sávay Zalán legfőbb erényének egykori és mai edzői. Önmaga szerint az ob-győzelem kulcsa az volt, hogy fejben is sikerült mindent a helyére tennie.

Az U16-os korosztály újdonsült bajnoka tíz éves kora óta minden meccset megnéz, amit csak lehet. Példaképe Andrej Rubljev.

 

Honlapunk immár harmadik esztendeje elkészíti az előző szezon összegzését, a hazai tenisz 12 hónapját bemutató kiadványát.

A 2020-as évről 73 portré, cikk kínál olvasnivalót. Ismét böngészhetjük az eredménylistát és a különböző rangsorokat.

A január végén megjelenő 208 oldalas, sok fotóval illusztrált kiadványt online kínáljuk megvételre, s aki a karácsony előtt megjelent Ki kicsoda a magyar teniszben? című könyvvel együtt rendeli, ezerötszáz forintot spórolhat az Egyet fizet, kettőt kap akcióval.

FaLang translation system by Faboba

teniszlexikon – rendelje meg itt online

Pályakereső