A Magyar Öttusa Szövetség taglistája: http://www.pentathlon.hu/category/szakosztaly_hirek/

Nem először kérik számon az MTSZ vezetőitől, hogy miért nem teszik közzé a szövetségi tagok listáját.

Megkönnyítené mindennapi életünket, a választások idején pedig elkerülhetővé tenné a titkosítással kapcsolatos felesleges jogi vitákat, a visszaéléssel való gyanúsítgatásokat.

A tenisz-palya.hu most segíti a szövetséget, hogy a kiemelt hazai sportszövetségek 16-os listáján azon 14 sportág közé kerüljön, amely nyilvánossá teszi tagjainak névsorát.

A Vidéki Tenisz, a Teniszezők a Teniszért, valamint a Tiszta Tenisz elnevezésű csoportok képviseletében a korábbi Davis Kupa-válogatott játékos, ma már edzőként tevékenykedő Bardóczky Kornél indul az elnöki tisztségért a közelgő rendkívüli közgyűlésen.

A szakember honlapunknak adott interjújában elmondta, hogy egyre motiváltabban és elszántabban készül a megméretésre, célja pedig egyértelműen a béke megteremtése a hazai teniszéletben.

A szakmát szeretné képviselni, a teljes átláthatóság és az eredményesség jegyében.

A Szövetség a Magyar Veterán Teniszezőkért, mint a legnagyobb hazai egyesület (több, mint ezer fős tagsággal) üdvözli a Vidéki Tenisz, a Teniszezők a Teniszért és a Tiszta Tenisz mozgalmak közös nyilatkozatát.

Szerkesztőségünkhöz eljuttatott nyílt levelükben hangsúlyozzák: a szombati találkozó közös nyilatkozatában foglaltakkal teljes mértékben egyetértenek, az abban lefektetett alapelvekkel azonosulni tudnak.

Bardóczky Kornél a leghosszabb ideig, 15 éven át volt a Davis Kupa válogatott kulcsembere

Az elnökválasztásra is invitál a június 12-i tisztújító MTSZ-közgyűlésre szóló meghívó, noha a poszt még be van töltve ... Feltételezve, hogy lemond, s hogy nem kandidál újra, Szűcs Lajos közel egy évtizede őrzött pozíciója tehát megüresedik. A jelölőbizottság péntekig gyűjti a neveket. Nem tőlük hallani, de lehetséges utódjaként az elmúlt hetekben felröppent a politikus Lázár János, Bánki Erik és Fürjes Balázs, a volt teniszező Lányi András, a korábbi MTSZ-elnök Patay László neve is. Az egykori Davis Kupa-játékos Bardóczky Kornél hivatalosan is bejelentette, a szakma képviseletében pályázik az elnöki pozícióra - derült ki három teniszes Facebook-csoport szombati kampánykezdő megbeszélésén.

Íme a csoportok szakmai alapú megújulást szorgalmazó közös nyilatkozata. 

FaLang translation system by Faboba

Pályakereső