Makk Péter könnyed győzelemmel jutott túl a rangadón - Fotó: MTSZ

Az időjárás adta meg a pénteki napon meccsek ritmusát a Nemzeti Edzésközpontban zajló felnőtt országos bajnokságon.

A férfiaknál az 1. kiemelt, s két évvel ezelőtti bajnok Valkusz Máté alig tanúsított ellenállást a címvédő Makk Péter ellen. Marozsán Fábiánnak sem volt nehéz dolga a negyeddöntőben, Nagy Péter és Madarász Gergely viszont küzdelmes, három játszmás meccseken jutott az elődöntőbe.

Balaicz Zoltán, Papp Zoltán és Lázár János Zalaegerszegen - Fotó: Seres Péter/zaol.hu

A keddi debreceni és a szerdai kecskeméti vizit után három dunántúli városban járt Lázár János, az MTSZ vezetője, aki a helyi polgármestereknél arról tudakozódott, milyen infrastruktuális terveik vannak a teniszsporttal kapcsolatban.

Győr, Sopron és Zalaegerszeg volt a nyugati végeken tett csütörtöki túra három állomása. Az elnök este fél kilenckor jelentkezett be Facebook videóján Egerszegről, hogy a sikeres utazás végén indul haza Hódmezővásárhelyre.

Péntek délelőtti aktuális adatok - Fotók: tenisz-palya.hu

Egy székesfehérvári családi vállalkozás által kifejlesztett kijelző rendszer révén bárki a világ bármely pontjáról élőben követheti a NEK-en zajló felnőtt ob eredményeit.

Viczián György mérnök és édesapja, Viczián András maguk is amatőr teniszezők, ezért hobbiként próbálkoztak meg a rendszer kialakításával néhány évvel ezelőtt.

A kijelzők nemcsak a játékosok és a helyszínen szurkolók helyzetét könnyíti meg, de a versenybírók munkáját is.

Nagy Péter - Fotó: MTSZ, Twitter

A Nemzeti Edzés Központban zajló szabadtéri magyar bajnokság negyedik napjának legizgalmasabb mérkőzése vitathatatlanul a korábbi kétszeres egyéni bajnok Nagy Péter és a 18. születésnapját novemberben ünneplő Velcz Zsombor összecsapása volt.

S ahogy általában az a teniszpályákon megszokott, ezúttal is fejben dőlt el a találkozó sorsa.

FaLang translation system by Faboba

Pályakereső